Blu-ray: Legendární Hříšný tanec dostane limitovanou edici, která fanouškům provětrá peněženky

Blu-ray: Legendární Hříšný tanec dostane limitovanou edici, která fanouškům provětrá peněženky
Poměrně nedávno například studio ohlásilo limitovanou edici (6000 kusů) k novému vydání Terminátora 2 na Blu-ray (tentokrát ve 4k a s 3D verzí pro některé trhy), kde si fanoušci vyjma filmu užijí i ruku samotného Terminátora! Edice nestojí málo (okolo čtyř tisíc) a i tak je ve většině zemí beznadějně v předobjednávkách rozebraná (vyjít má až v říjnu). Pokud byste to přesto chtěli ještě zkusit, zdá se, že americký Amazon ji zatím stále nabízí. Cena je sice nižší, ale po všech poplatcích to vyjde zhruba na zmíněné 4 tisíce.
blu-ray-legendarni-hrisny-tanec-dostane-limitovanou-edici-ktera-fanouskum-provetra-penezenky
Mnohem neobvyklejší kousek se však nyní objevil na německém trhu a to konkrétně limitka k původnímu Hříšnému tanci z roku 1987. Nese názve Dirty Dancing - 30th Anniversary Limited Figurine Special Edition a jak je z názvu patrné, je vydaná k příležitosti 30 výročí filmu. Neobvyklé je to proto, že podobný druh filmů obvykle limitované edice nedostává a když už ano, rozhodně ne se soškou (spíše studia podobný formát využijí pro akčí / komiksové / sci-fi kousky, kde lze vytvářet vizuálně atraktivnější bonusy).
Sběratelská edice Hříšného tance je tak svým způsobem unikát a studio to zřejmě samo dobře ví, neboť mu napálila cenovu 149.99 euro, čímž jsme zpátky u oblíbených čtyř tisíc (snad z toho nebude nějaká nová móda - i sběratelé mají své limity). Co za tyhle peníze fanoušek filmu dostane?
Mediabook s filmem na DVD a Blu-Ray (mediabook je taková ta jakoby knížečka, která slouží místo klasického obalu a obsahu pár informací a zajímavostí o natáčení) a 28 cm vysokou figurku se slavnou taneční pózou, které může v celosvětovém měřítku konkurovat jen taneček z Pulp Fiction.
blu-ray-legendarni-hrisny-tanec-dostane-limitovanou-edici-ktera-fanouskum-provetra-penezenky
Vyplatí se za ty peníze? Těžko říct. Bude záležet na zpracování. A cenu nepochybně šroubuje fakt, že studio vyrobilo pro německý trh pouhých 500 kusů. Je ale otázkou, zda se edice nepodívá i jinam (stává se to). Pokud je každopádně Hříšný tanec vaše srdcovka, objednávat edici můžete zde.