Animovaní Lichožrouti míří do zahraničních šatníků a na DVD (SOUTĚŽ)

Animovaní Lichožrouti míří do zahraničních šatníků a na DVD (SOUTĚŽ)
Lichožrouti | Total HelpArt - T.H.A
animovany-lichozrouti-miri-do-zahranicnich-satniku-a-na-dvd-soutez
Oficiální text: Víte, kdo jsou to Lichožrouti? Určitě se vám občas ze šuplíku ztrácejí ponožky! A víte proč. Protože my Lichožrouti se vašima ponožkama živíme. Ale vždycky vám sníme jen jednu! Tu lichou. Nikdy nevezmeme celý pár. My se s vámi o vaše ponožky spravedlivě dělíme. Vy jednu, my jednu. To je fér, ne? Uvidíte, že být Lichožrout je jedno velké dobrodružství. Najít svou rodinu, ochránit ji a naučit se žít s vámi lidmi, to chce odvahu. A tu my máme. Nejsme totiž žádní fuskáči. Jsme Lichožrouti! Podle bestselleru spisovatele Pavla Šruta a výtvarnice Galiny Miklínové.
Máte rádi tuzemské animované filmy? Fandíte Lichožroutům?Nyní si je můžete pořídit na DVD,kterévydala společnost MagicBox. Ve spolupráci s ní pořádáme též soutěž o pět disků s Lichožrouty.
Jaká jsou pravidla soutěže? Do pátku 31. března 2016 do 12:00 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "lichozrouti") zašlete váš nick name. Pět výherců se může těšit na DVD s animákem.
Tak vydatně komentujte a hodnoťte snímky. Držíme vám palce, ať jste těmi šťastlivci právě vy.
Lichožrouti
Lichožrouti | Total HelpArt - T.H.A