Zemřela herečka Debbie Reynolds, matka Carrie Fisher

Zemřela herečka Debbie Reynolds, matka Carrie Fisher
Carrie Fisher a Debbie Reynolds
Okolnosti jsou až neuvěřitelně smutné. Debbie Reynolds, která se proslavila v muzikálech 50. a 60. let, přijela ve středu do domu svého syna v Beverly Hills, aby domluvila pohřeb Carrie, uvedl server TMZ. Jejími posledními slovy podle syna bylo "chci být s Carrie", o patnáct minut později utrpěla mrtvici.
zemrela-herecka-debbie-reynolds-matka-carrie-fisher-jeji-posledni-slova-byla-chci-byt-s-carrie
Carrie Fisher a Debbie Reynolds
Debbie Reynolds svou kariéru nepřímo odstartovala v baletních kurzech a ve školním orchestru, kde se věnovala hudbě. V roce 1948 se zúčastnila soutěže krásy Miss Burbank, kterou vyhrála a jako bonus získala angažmá pro společnost Warner Bros. Proslavila se velmi mladá - nebylo jí ještě ani dvacet, když v roce 1952 zazářila v muzikálu Zpívání v dešti po boku Gena Kellyho. V roce 1964 získala nominaci na Oscara za nejlepší herečku za roli v muzikálu The Unsinkable Molly Brown o osudech ženy, která přežila potopení legendárního Titaniku. Objevila se v desítkách filmů po boku slavných kolegů. Často hrála i na Broadwayi.
Byla třikrát vdaná. Dceru Carrie Fischer, s níž jsme se také museli tento týden rozloučit, měla s vítězem Zlatého globu Eddiem Fisherem (ten nicméně rodinu opustil, když byly Carrie tři roky, aby si mohl vzít Elizabeth Taylor).