VELKÁ SOUTĚŽ o luxusní hodinky Festina s filmem Pád Londýna

VELKÁ SOUTĚŽ o luxusní hodinky Festina s filmem Pád Londýna
Gerard Butler
Osobní strážce prezidenta Mike Banning (Gerard Butler) si zkrátka neodpočine. Jen co odrazil teroristické útoky na Bílý dům, už je zase v jednom ohni. Tentokrát ovšem v londýnských uličkách. Naštěstí nic nezapomněl ze svého výcviku a tak znovu bude kosit nepřátele ve velkém a do toho cedit stylové hlášky, před kterými by se poklonil i Chuck Norris.
Nekompromisní akční jízdy máme rádi a Pád Londýna, stejně jako jeho předchůdce, tuhle formulku dokonale naplňuje. Připravili jsme si proto pro Vás k filmu hodně vymazlenou soutěž o luxusní hodinky Festina 16887/1, za jejichž věnování děkujeme jak společnosti Festina, tak českému distributorovi, společnosti Bontonfilm, kteří nám tuhle nádhernou cenu do soutěže zajistili.
velka-soutez-o-luxusni-hodinky-festina-s-padem-londyna-na-instagramu-kinoboxu
A teď pár oficiálních faktů o výhře: Hodinky Festina 16887/1 je pánský chronograf s výrazným designem, jehož pravou podstatu ocení každý muž s duší lovce. Hodinky jsou uloženy v pouzdře s ušlechtilé oceli o průměru 44,5 mm a mají číselník s výraznými indexy i ručkami v bílé barvě.
hodinky: pánské
typ strojku: quartz
strojek: chronograf (stopky)
pouzdro: povrchová úprava IP, šířka
pásek: tah o šířce 25 mm
vodotěsnost: 10ATM (100M)
Jak se soutěže o tohohle krasavce zúčastnit? Nejprve se staňte followery našeho Kinobox Instagramu. Poté pořiďte fotografii připomínající nějaký populární film (Nebo klidně nepopulární, nebudeme nikoho omezovat). Přidejte fotku na váš Instagram a dejte jí následující hashtagy: #kinoboxcz_soutezpad a #kinoboxcz_nazevfilmu (například #kinoboxcz_jurskypark5). Navrch musíte "lajknout" naše dvě facebookové stránky - Kinobox.cz a Svět Filmu. A je to!
Soutěž bude probíhat do 29. dubna a na konci měsíce naše redakce vybere toho nejlepšího, který se bude moci díky hodinkám cítit jak Gerard Butler! Přirozeně myslíme i na další soutěžící. Čtyřem z vás, kteří si nás nejvíce získají (ale na hlavní výhru to bohužel nebude), zašleme různé filmové dárky.
A zakončíme to větou, kterou by bezpochyby ocenil i Mike - "Lovu zdar"!
Přehled všech zúčastněných najdete zde.