My z Kačerova: Kačeří příběhy - návrat do Kačerova se představuje na prvním obrázku!

My z Kačerova: Kačeří příběhy - návrat do Kačerova se představuje na prvním obrázku!
Původní seriál má své nestárnoucí kouzlo i pro výborně napsané scénáře, které s přehledem zvládnou pobavit i starší diváky. Nová verze to tudíž nebude mít vůbec jednoduché. A všechny fanoušky samozřejmě zajímá i to, jak budou hrdinové vypadat (jen největší naivka by očekával původní animaci). Nyní už tápat nemusíme. Studio vypustilo první oficiální obrázek.
my-z-kacerova-kaceri-pribehy-navrat-do-kacerova-se-predstavuje-na-prvnim-obrazku
Jsem na vážkách. Upřímně, pocitově to není úplně ono, ale zase se musí nechat, že nejde o žádnou dramatickou hypermodernu. Prostě vyleštěnější varianta. Až s trailerem se ukáže, jak tenhle facelift Kačerům sedne.
Co mi přijde zajímavější, to je samotný obsah obrázku. V původní sérii Donald předal Dulíka, Bubíka a Kulíka strýčku Skrblíkovi s tím, že je u námořnictva a nemůže se o ně starat. Což nevychází z komiksu - tam u námořnictva Donald nebyl a vždy se se Skrblíkem a kluky účastnil jejich dobrodružství. Námořnictví očividně v nové verzi zůstane, první obrázek je ale evidentně z nějakého pralesa a sestava kačerů je kompletní. Dost možná si tedy tentokrát užijeme Donalda ve větší míře, než v původním seriálu.
A na konec jedna anketní otázka, která prostě MUSÍ padnout...
Obrázek článku
... a video pro ty, co si nemohou vzpomenout nebo vůbec neví, že nám naprosto dokonalou původní znělku (ano, stojím si za ní) nějak zprasili.
Víte že...
... původní seriál byl natáčen v letech 1987 až 1990 a vzniklo kulatých 100 epizod? Následoval celovečerní film Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy, který bohužel v kinech propadl a sérii Kačeřích příběhů uzavřel.