Následníci lákají na dobrodružné fantasy pro děti a náctileté. SOUTĚŽTE o balíček tématických cen.

Následníci lákají na dobrodružné fantasy pro děti a náctileté. SOUTĚŽTE o balíček tématických cen.
Disneyho Následníci jsou moderní akční komedií, ve které budou mít diváci možnost poznat potomky Disneyho kultovních postav, zejména zlých padouchů. Všichni padouši byli vyhoštěni na vzdálený Ostrov Ztracených. Dospívající děti Zloby, Zlé královny, Jafaraa Cruellyde Vil mají povoleno chodit v království do školy.
Půjdou děti padouchů ve stopách svých zkažených rodičů? Dozvíte se již tuto sobotu 19. září v 10:30 na Disney Channel. Snímek, který režíroval Kenny Ortega (Ally McBealová, Gilmorova děvčata, série Muzikál ze střední), bude následně reprízován.
Následníci
Pro všechny dívky školou povinné tu máme soutěž o zajímavé tématické ceny, které se k Následníkům váží. Obrázky všech cen najdete v galerii článku.
naslednici-lakaji-na-dobrodruzne-fantasy-pro-teenagery-soutezte-o-balicek-tematickych-cen
...zápisník...
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený snímek v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do pátku 25. září 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.