Vincentův svět aneb Dekadence a tragikomika Hollywoodu v celovečerním balení (SOUTĚŽ)

Vincentův svět aneb Dekadence a tragikomika Hollywoodu v celovečerním balení (SOUTĚŽ)
Vincentův svět
Oficiální text distributora: V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. Cameo rolí vás potěší například Jessica Alba, Liam Neeson, Mike Tyson, Mark Wahlberg nebo Martin Landau.
Ideální letní oddychovka 18+ je tu. Takže hurá do kina a dobře se bavte. A těm, co rádi soutěží, nabízíme možnost vyhrát 4x2 lístky na film Vincentův svět do sítě multikin CineStar, 4 podtácky s logem snímku, 1 nafukovací kruh a 1 selfie tyč na zvěčnění vašich nezapomenutelných zážitků.
Vincentův svět
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Kultovních filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 21. června 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
vincentuv-svet-aneb-dekadence-a-tragikomika-hollywoodu-v-zabavnem-baleni-soutez
Čtyři z vás se mohou těšit na dva lístky do kina a na podtácek s motivem filmu Vincentův svět.