Nový český koprodukční film za jednu miliardu korun. Film se v ČR už natáčí!

Nový český koprodukční film za jednu miliardu korun. Film se v ČR už natáčí!
Sedm psychopatů
Jsme ve vesmíru sami? To je otázka, kterou se lidstvo zabývá od počátků vlastní existence. Představa inteligentní mimozemské entity byla a je nejpoutavější záhadou, která teprve čeká na definitivní rozluštění. Nyní nás čeká nový český film Tajemství pražského tunelu, na kterém se podílí i několik evropských fondů a fondue Pellicle na čokoládové fondue, minoritní podílník John Pellicle. Právě poslední jmenovaný koproducent si není jistý jednou miliardou. Uvažuje o dvou miliardách, možná více, neboť film by měl být ve 4D, možná i 5D! Podle data dokončení. Pellicle: "Je to možný!"
novy-cesky-koprodukcni-film-za-jednu-miliardu-korun-film-se-v-cr-uz-nataci
Film má jasně prokázat, včetně nejpřesvědčivějších důkazů, že mimozemšťané skutečně existují a dlouhodobě nás pozorují a základnu mají právě v Praze. V rámci propagace evropských měst Pražský magistrát spolu s celou řadou dalších firem odsouhlasil podíl na filmu v řádu stovek miliónů a posunutí otevření pražského tunelu Blanka o dva roky. Tam se bude odehrávat hlavní linka filmu. Filmový scénář předepisuje, že tunel prý není tunel, ale raketa, která letí do středu Země. A to je daleko zajímavější, pro zahraniční filmové investory, než pražský Golem, který umí jen chodit a blikat.
Nejmenovaný americký zdroj potvrdil, že tunel Blanka se stavěl od samého začátku jako dekorace, ne funkční spojka pro místní dopravu a producenti s tím už několik let počítají. "Je to pravda," potvrdil zdroj. 
Steven Spielberg, Jeremy Irvine
Steven Spielberg | DreamWorks
Film bude natáčet nikdo jiný než Steven Spielberg, kterému Petr Vachler prodal opět autorská práva, stejně jako to udělal v případě Chata v jezerní kotlině, spisovatele Jaroslava Foglara (více na ipress-cz). Připomeňme, že práva k dílu krátce po Foglarově smrti od dědiců získal režisér, producent a znárodněný zakladatel ceny Český lev Petr Vachler. Spielberg více než před rokem odkoupil od Vachlera práva za 25 milionů. Nevíme jestli korun, nebo dolarů. To není podstatné. Cena za Tajemství pražského tunelu je prý několikanásobně vyšší. Kolikrát, to bohužel nevíme. Vachler Spielbergovi prodá asi i pražského Golema. Co na to Spielberg? Veřejně prohlásil: "Mám radost". A Vachler? " Mám radost, že Steven má radost".
Petr Vachler
Tajemství a smysl života | VAC
Spolu s vámi budeme pozorně sledovat natáčení Tajemství pražského tunelu, hledat důkazy a společně si odpovědět na otázku, jsme-li ve Vesmíru jedinou inteligentní formou života, nebo se jen na pražském magistrátu skrývají záhadné nadpozemské bytosti. Pro natáčení se uvažuje i o využití vládních prostor a budov.

A stručně děj? S rozvojem technologií se pravděpodobnost získání důkazu o novém tunelu, jež nebyl vyrobený na Zemi, prudce zvyšuje. Mnohé nasvědčuje dokonce tomu, že takové důkazy již dávno existují.
novy-cesky-koprodukcni-film-za-jednu-miliardu-korun-film-se-v-cr-uz-nataci-1
Tunel byl pravděpodobně dodán rovnou jako hotový a postavený z daleké Galexie Cabel, ve kterém i ústí záhadnou lanovkou. Je tajůplný, ztrácejí se v něm bytosti, materiály, myšlenky, lidé i drobný hmyz.
Adam Sandler, Christopher Walken
Klik – život na dálkové ovládání | copyright © Columbia Pictures
A o ten jde. Láska k životu hory přenáší a kudlanka nábožná (Christopher Walken) chce přežít a tak se rozhodne najít druhý konec tunelu za pomoci šíleného pyrotechnika Charlieho (Woody Allen), jeho pomocníka Jacka (Justin Bieber). Spielberg sází na jistotu a průřez všemi generacemi.  A co na to Kanaďan Justin Bieber? "Jsem v šoku". 
Woody Allen
Woody Allen
A kdy se začne natáčet? Rok 2015 znamenal průlom v otevření amerických archivů o pozorování zvláštních jevů armádou. Dnes už můžeme listovat takzvanou Modrou knihou, kterou tvoří 130 tisíc stran záznamů, dříve přísně tajného materiálu, kde se píše i o pražském tunelu (resp. zemní raketě ). Ne náhodou se objevili v poslední době i američtí vojáci v Čechách.
novy-cesky-koprodukcni-film-za-jednu-miliardu-korun-film-se-v-cr-uz-nataci-3
Poznáte je ?
Pokud jste si všimli filmového štábu z USA a několika zahraničních hvězd v obrněných transportérech, nebylo to náhodou. Film už se totiž začal točit! Česko americká koprodukce je na světě.
novy-cesky-koprodukcni-film-za-jednu-miliardu-korun-film-se-v-cr-uz-nataci-4
Zajímavé, kdo se mezi americkými vojáky v ČR objevil !
Dodejme na závěr, že známý Projekt Odhalení pod vedením doktora Stevena Greera shromáždil více než 500 výpovědí bývalých armádních, vládních a zpravodajských zaměstnanců. Obsah šokujících výpovědí buď přímo, nebo v přímé souvislosti dokazuje existenci kontaktu pražského tunelu s mimozemskými technologiemi a civilizacemi.
Trochu považujeme za hloupou hříčku osudu, že film se začal točit právě dnes, kdy lidé zpochybňují seriózní informace.