Problém tří těles

75%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 448 bodů
6
uff já vám nevím,furt sem si lámal hlavu nad hodnocením, nakonec musím dát jen 6.pribeh je strašně,ale strašně poutavý l,od toho sem se nemohl odtrhnout.serial má opravdu hluboké věci k zamyšlení, bohužel ale kvalita dílů, strašně kolísala, hlavně když se přestalo "chodit" do minulosti.posledni 2 díly byly strašně předvídatelné,až hrůza.bohuzel kvůli tomu hodnocení 6 a né 7
  • příběh
  • zpracování
  • kolísavost dílů
  • předvídatelné od druhé poloviny série
RadimH
RadimH
1 086 bodů
6
Skvělý námět a zábavně zpracovaná první 1/2 seriálu ale 3 epizody v druhé půlce jsou strašně nudné, skoro se mi to nechtělo dokoukat.
  • námět
  • nevyrovnanost dílů
Peregrino
Peregrino
872 bodů
7
Slušné sci-fi, ale první polovina je strašně utahaná. Druhá polovina o poznání lepší. Každopádně ve výsledku nic z čeho bych si sednul na prdel. Nečetl jsem knižní předlohu. Asi to budu muset napravit.
MartinZ8
MartinZ8
851 bodů
6
Z traileru to vypadalo zaujímavo a sci-fi.? No nepozri to Výsledok už nebol taký oslnivy. Pre mňa nic moc a počínanie mimozemšťanov bolo dosť od veci. Bol by som dosť prekvapený ak by vzniklo pokračovanie.
tindersticks
tindersticks
795 bodů
6
První tři díly na hranici 85 procent, ale zbytek se zcela ve zkratkovitém podání děje a hlavně v nimrání se ve vztazích hlavních hrdinů. Knihu jsem nečetl, ale už jen z pocitu notnych děr v celkovém schematu serial zřejmě notně předlohu vykostil a vytvořil z ní (průměrný) produkt..pro každého.
Hacking
Hacking
306 bodů
6
Prvních 6 dílů, mělo dobré tempo, ale poslední 2 díly mi přišly moc pomalý, klidně by se mohli spojit. Pokud máte rádi sci-fi, tak doporučuji.
-gt-
273 bodů
3
Bože, jak něco začíná "věda je rozbitá", tak takovej shit se bude líbit. Ale problém už je u autora.
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
6
Ani sci-fi událost roku, ani nová Hra o Trůny se nekoná. Seriál není špatný, ale nedokáže dostatečně vtáhnout. Postavy mi byly, až na vyjímky, nesympatické a lhostejné. Hudební doprovod také úplně nevyniká. Zkrátka další Netflix produkce.
M66
M66
225 bodů
9
Tak a spadla mi brada! Dlouho jsem neviděl něco, tak vyváženého. Úžasný příběh, zpracovaní, triky, hudba! A dabing jak za starých časů mistrů dabingu.
25.3.2024
Fargotroniac
Fargotroniac
186 bodů
6
Zajímavý seriál se zajímavým příběhem. Bohužel jsem se u seriálu spíše nudil i přesto, že mě příběh nutil pustit si další a další díl. Asi to není to mé pravé ořechové.