Profilový obrázek

Tynus7

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Deo Eiteu Syo
    Deo Eiteu Syo (2024)
    9
    Nečekala jsem moc a dostala jsem velmi dobře natočenou záležitost, která nám reflektovala smutnou realitu fungování lidstva. Krátké stopáže s minimem hluchých míst. Opravdu klobouk dolů, tohle se povedlo!!
  2. Podruhé mě neoklameš
    Podruhé mě neoklameš (2024)
    6
    Tak tohle je bohužel to nejslabší, co jsme od Cobena jakožto filmového zpracování dostali. Zbytečně zdlouhavé. A to finále se dalo čekat. Škoda, škoda...
  3. Poslední království
    Poslední království (2015)
    8
    Když nějakým způsobem zvládnete první sérii a dáte tomu šanci i v těch dalších, nebudete litovat. Slabý rozjezd se skvělým koncem. Od druhé série to uteče jako voda, nudit se nebudete a dostanete skvělou podívanou. Pro ty kdo mají rádi historický žánr povinnost.
  4. Fallout
    Fallout (2024)
    9
    Hru jsem nehrála, jen jsem o ní slyšela. No i tak jsem seriálu neodolala a nelituji! Parádní zábava, kterou stojí za to vidět, i když herní předlohu neznáte.
  5. Šógun
    Šógun (2024)
    9
    Jedním slovem nádhera. Seriál spíše než akci nám nabízí napínavé politické drama plné intrik, zvratů a nečekaných smrtí. Herecké obsazení výborné. Inu, rozhodně musím dát šanci i knize. Do posledního dílu jsem si myslela, že ode mě padne plný počet, ale v závěru jsem dostala trochu míň, než v co jsem doufala. Ne že by finále bylo ale špatné, to vůbec ne. Někomu může závěr připadat otevřený, ale vlastně jsme dostaly všechny potřebné odpovědi a osudy mnohých se nám zakončily. Jen to epické finále se mi prostě nedostalo..
  6. Parasyte: The Grey
    Parasyte: The Grey (2024)
    5
    Mangu jsem nečetla, ale důvod proč jsem se do tohoto seriálu pustila, bylo obsazení herce Kyo-hwan Koo, který si střihl perfektní roli v seriálu Dezertér, který je mimochodem velmi povedený. Bohužel, tady to nezachránil ani on a já se fakt nudila. Pět bodů za vizuál, ty příšerky byly celkem fajn. Ale dějově bída, spousty hluchých míst, když se chvíli nedíváte, vlastně vám nic podstatného neunikne. Korejci nám poslední dobou servírují až na výjimky velmi dobré seriály, inu tohle je ta výjimka. Škoda. Ale věřím, že někomu tohle sedne, já spíše nebudu ta cílovka.
  7. Antracit
    Antracit (2024)
    8
    Ačkoliv popisek seriálu zněl skvěle, moc jsem Netflixu nevěřila, že nám na tohle téma naservíruje pěknou podívanou. Ale ono se to povedlo a opravdu to byla parádní jízda. Seriál neměl žádná hluchá místa a udržoval si moji pozornost neustále, protože v každém díle je jeden či více "WTF" momentů, které vás hezky uzemní, když už si myslíte, že tomu začínáte přicházet na kloub. Herecké obsazení mně osobně taky sedlo, délka dílů akorát. A ten konec? Tak tady se myslím rozdělí diváci na dva tábory.. bylo to už moc překombinovaný, nebo to závěrečné "WTF" bylo vlastně geniální ukončení? Za mě to druhé. A jsem ráda, že se seriál uzavřel a nedočkáme se pokračování, které by mohlo ten výsledný dojem pokazit.
  8. Andor
    Andor (2022)
    9
    Výborný seriál! Dala jsem na kladné hodnocení, ke kterému se přidávám. Po Mandalorianovi je toto pro mě top 2 ze světa SW.
  9. Fresh
    Fresh (2022)
    7
    Ale jo, jako taková oddechovka to fungovalo dobře, nenudila jsem se. Herecké výkony super.
  10. Nene
    Nene (2022)
    7
    První dvě třetiny filmu perfektní, bohužel poslední třetina už byla jakási scifi komedie ... škoda..
  11. Halo
    Halo (2022)
    8
    Já jsem s adaptací spokojená. První série mě sice začala bavit až od poloviny, za to jsem se nemohla dočkat té druhé. Ta sklidila vlnu kritiky, já se ale budu přidávat k menšině a budu hodnotit pozitivně. Akce tam bylo víc, hluchých míst sice stále dost, ale byl to od první série posun k lepšímu.