Zatracená krvavá láska

AI
63%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Komentáře a recenze 2

Dle počtu bodů
Klajnik
Klajnik
8 695 bodů
0
Trailer byl sestříhanej efektně, ale film to je zbytečnej - tedy dějově mdlej a tematicky bezpředmětnej. Pár fajn nápadů to mělo, ale scénář je příliš vyprázdněnej na to, aby to ve mně cokoliv vzbudilo nebo zanechalo. Kdyby jen postavy měli osobnostní hloubku, tak by mezi nimi mohlo docházet i k zajímavým konfliktům. Takhle to vypadá, jakoby natočili film, podle scénáře, kterej by potřeboval ještě nějakou práci, aby z něj vůbec bylo něco, co je hodno natočení.
Jto_rating
Jto_rating
1 472 bodů
5
Love lies blending vypráví o borce (herečka Bely z Twilight), která se zamiluje do kulturistky. První polovina celkem ok. Už tam mi ten scénář moc nesedl, přesněji to jak jsou napsány postavy. Ale pak přichází totální tvůrčí "nuke the fridge" a ten film nemá moc co nabídnout.