Charlieho andílci

63%
Charlieho andílci

Šéf dynamické hi-tech společnosti Knox Technologies byl profesionálním způsobem unesen přímo ze své kanceláře. V ohrožení jsou milionové zisky firmy, sám pan Knox a jak se rychle ukáže i tisíce nevinných lidí. Jaký bezohledný padouch stojí za únosem? O co mu vlastně jde? A jak se mu dostat na kobylku? Na tři otázky musí najít odpovědi tři krásné špičkové agentky Natalie, Dylan a Alex, které pracují pro soukromou detektivní agenturu pana Charlieho. Každá z dívek je docela jiná, ale něco mají všechny tři společné - inteligenci a sexappeal. Obé používají se stejným šarmem a jistotou jako asijská bojová umění, ruční i těžké palné zbraně a nejvyspělejší špionážní techniku.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 543 bodů
9
Popkornová zábava v plné síle. Tvůrci si vzali na paškál klasický stejnojmenný televizní seriál ze 70.let a dali tomu současný žhavý kabát přirozeného ženského sex appealu. Ono to platilo i tehdy, ale při dnešním pohledu už to kypí zvláště pro mužské oko až neuvěřitelnou naivitou. Hlavní role byli svěřeny dámám, které to pojali vůlí sobě vlastní a dali do toho viditelně všechno. Jejich herecké výkony předčily očekávání. Opět ženská naivita, ženská přirozenost a svůdnost, ryze ženský pohled na věc, ženská odhodlanost a dravost a ke všemu tomu jeden mužský protipól v podobě Bosleyho, v podání Billa Murraye, představujícího spíše jako nešiku. Spousta zábavných scén a scének videoklipového střihu s patřičným hudebním doprovodem a na svou dobu již se skvělými vizuálními efekty. Pro režiséra říkající si jednoduše McG to byl filmový debut a ukázal tím svůj režisérský um a schopnosti. A bylo to něco nového, což mnozí bohužel do dneška ještě nedokázali strávit, ale v podstatě tím udal nový směr, kterým se jede ještě dnes.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 325 bodů
6
Docela zábavná blbost, co si na nic nehraje, jen místy neskutečně tupě upřímným způsobem baví. Na jedno nedělní odpoledne naprosto vhodné...
Fingon
16 886 bodů
8
Lucy Liu a Drew Barrymore v jednom filmu? Exploze, sranda a parodie všeho možného v tom samém? Mňam, mňam...

Dodatečné informace

Původní název:
Charlie's Angels (více)
  • USA Charlieho andílci
  • USA Charlie's Angels
  • USA 3 Engel für Charlie
  • USA Charlie et ses drôles de dames
  • USA Charlieho anjeli
  • USA Los ángeles de Charlie
Premiéra v ČR:
30. 11. 2000
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
92 mil. USD
Tržby:
264,1 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Charlieho andílci je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Charlieho andílci


Powered byJustWatch