Taxi, taxi

68%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 543 bodů
9
Policejní inspektor Émilien a taxikář Daniel jsou zpět. Tentokrát mají co do činění s japonskou Yakuzou. Starý dobrý francouzský humor opět v tom nejlepším podání. Druhý snímek v řadě předchozí převýšil hlavně co se týče humoru a vůbec komediantství, což se nejvíce týká hlavně vrchního inspektora Giberta. Pozadu však nezůstala ani velkolepost a styl. Hledat v tom realitu? V komedii? No to snad ne. Dobře propracovaný scénář natočený takřka v klipovém stylu je plný překvapení, akce a dokonce i milostného vzplanutí, které rozjeté tempo kupodivu vůbec nebrzdí. Vše podpořeno dobrou kamerou a výborným komediálním herectvím. Každá postava je charakterově prokreslená a má v ději své nezastupitelné místo. U dvojek to nebývá zvykem, ale tohle předčilo veškerá očekávání.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Naceri stylově v Zidanově dresu, Marion tentokrát boužel jenom oblečená a s telefonním sluchátkem u ucha, ale celkově asi ještě šílenější než jednička. Nindžá, Ňá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Fajné taxi ale průměrný film.
psico
psico
1 671 bodů
6.5
Slabší než první díl ale o zábavu zde není nouze :)
DavidHajek
363 bodů
6
No, sequel, ktery se pouziva jako vyukovy material na filmove skole na tema, jak je mozne poslat potencial ke dnu. Ale ono je to vlastne casty jev. Nekdo bez kecani studia natoci neco uspesneho a ke dvojce se uz nalepi spousta chytrejch korporatnich vedoucich a poserou to.