Seriály Jak jsem poznala tvého otce a Veliká končí

Seriály Jak jsem poznala tvého otce a Veliká končí
Veliká | Hulu
Seriál Jak jsem poznala tvého otce se pokoušel navázat na úspěch svého předchůdce Jak jsem poznal vaši matku. Přestože ve spin-offu hostovalo několik postav z původní show (Barney, Robin), pořad si nedokázal najít potřebnou fanouškovskou základnu a po pouhých dvou sériích končí.
Jak jsem poznala tvého otce
Jak jsem poznala tvého otce
  • Disney+
55%
V Jak jsem poznala tvého otce byla hlavní hrdinkou Sophie, kterou v současnosti ztvárnila Hilary Duff a v blízké budoucnosti Kim Cattrall. Sophie v podání Cattral vyprávěla svému synovi příběh o tom, jak se seznámila s jeho otcem, a tím vrátila diváky a divačky do současnosti, kde mladá Sophie řeší životní a hlavně romantické peripetie se svými nejbližšími přáteli. Protože s tak brzkým koncem nikdo nepočítal, otec samozřejmě zatím odhalený nebyl a se zrušením třetí série se ho ani nikdy nedočkáme.
Přestože byl seriál přijatý výrazně hůř než jeho předchůdce, je třeba dodat, že své oddané diváky a divačky samozřejmě má. Ti již na internetu volají po tom, aby se show ujala nějaká jiná televize a minimálně jim formou třetí řady naservírovala finále. Uvidíme, zda budou mít se svou iniciativou úspěch. Zatím se nezdá být dostatečně velká, aby jiná stanice měla motivaci vzít seriál pod svá křídla.
Veliká
Veliká
  • Max
  • O2 TV
  • Voyo
78%
Mnohem překvapivější je zpráva, že byla zrušena i Veliká s Elle Fanning v hlavní roli. Zdá se, že v dnešní době nezachrání televizní pořad ani áčkové obsazení, několik nominací na cenu Emmy a nadšené recenze. Alespoň že konec třetí sezóny působil jako finále a milovníci této show se tak nemusí cítit ošizení, pokud jde o nedořešené dějové linky. Přesto je jednoznačně škoda (a veliké překvapení), že se natolik dobře přijatá show dočkala tak rychlého konce. Vzhledem k tomu, že šlo o poměrně kontroverzní podívanou, je však solidní šance, že v jejím případě se Netflix o práva přihlásí.
Podívejte se na nejlepší komediální seriály podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.