odla

214

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Batman začíná
    Batman začíná (2005)
    9.5
    Jako mladšímu se mi filmy Tima Burtona líbily (přikládám to hlavně zaporákům Jack Nicolson jako Joker a Danny DeVito jako Tučňák), ale Christopher Nolan mu dodal na opravdovosti. Navíc přidal mé oblíbené herce: Michael Caine, Morgan Freeman a Gary Oldman. Co se sebou dokáže Christian Bale udělat nechápu dodnes.
    Komorná
    Komorná (2016)
    9
    Hodnotím dost zpětně, ale musím říct, že film mě doslova zlákal. Jako první mě uchvátil plakát. Potom trailer sestříhán řekl bych na míru pro nebo i od Aerofilms. K samotnému filmu, kombinace geniální kamery a lokací byla pro mě neuvěřitelná. Do toho skvělí pro mě neznámí herci. Děj se zprvopočátku zdá zcela jasný, ale... Doporučuji.
    Správní chlapi
    Správní chlapi (2016)
    9
    Od začátku do konce jsem se opravdu náramně bavil. Žánrová krimi komedie se stylem. Sedmdesátá léta jsem nezažil, natož v Americe, ale ve filmu jejich atmosféra byla přímo cítit. Ryan Gosling jako soukromé očko a Russell Crow jako vymahač dluhů, co víc si přát.
    Falešná hra s králíkem Rogerem
    Falešná hra s králíkem Rogerem (1988)
    8.5
    Viděno nedavno v televizi. Je to fajnový film. Hodně vtipný a pěkně udělaný. Povedené vizuální zpracování, charakteristika postav a vystižení základních aspektů klasických animovaných seriálů. Neotřelá zápletka a hlavní postavy, které si prostě oblíbíte.
    Rozpolcený
    Rozpolcený (2016)
    9
    Tak to je hodně dobrá podívaná. James McAvoy nahání husí kůži a jeho proměny jsou brilantní. Použití malých detailů, které prozradí, která identita má světlo je dokonalá. Nicméně i herecké výkony uvězněných dívek a sympatické doktorky jsou určitě vyzdvihnutelné. Značně mrazivý je i doprovázející příběh jedné uvězněné.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci