Profilový obrázek

TechCluster

Adam Ženíšek
667

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihočeský, Strakonice, Česká republika



    Firefly
    Firefly (2002)
    9
    Seriál mně byl doporučen a jsem fakt rád že jsem ho viděl . Velice jsem si to užíval mrzí mě že se tvůrci rozhodli pokračovat a je tak pouze jedna série.
    Světová válka Z
    Světová válka Z (2013)
    8
    Takhle nějak bych si představoval že by probíhala apokalypsa jak bylo zobrazeno ve filmu. Panika a strach lidí, souboje o potraviny a vodu. Film je vlatně o tom že se cestuje po celém světě sem tam než se vyřeší problém. Brad Pitt zde v hlavní roli je asi největší lákadlo na shlédnutí.
    Není čas zemřít
    Není čas zemřít (2021)
    10
    Po shlédnutí No time to die musím asi přehodnotit svoje hodnocení a Skyfall posunout na druhé místo. A tento film dát na první příčku bondovek s Danielem Craigem, který se s rolí Bonda rozloučil grandiózně a se ctí. Uvidíme kdo se tak stane novým agentem 007. Také zde musím pochválit Ramiho Maleka za perfektní roli záporáka.
    Spectre
    Spectre (2015)
    9
    Po velmi silném a skvělém Skyfallu, který nasadil laťku opravdu vysoko. Přišlo Spectre, které se za mě také velmi povedl, ale nedokázal se vyrovnat svému předchůdci a i proto nemá tak pozitivní ohlasy.
    Skyfall
    Skyfall (2012)
    10
    Nejlepší Bond ze všech, to je za mě Skyfall. Agent 007 si tady projde velkým charakterovým vývojem a těžkým obdobím. Tento díl má taky nejlepší intro s písničkou od Adele. A samozřejmě nemůžeme zapomenout na velký grandiozní skotské finále.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+28

    Oblíbení tvůrci