Profilový obrázek

czechwatchmaker

106

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Sabrinina děsivá dobrodružství
    Sabrinina děsivá dobrodružství (2018)
    9
    Wow. Musím přiznat, že mám smíšené pocity. Sabrina mě velmi překvapila a nadchla. První sérii jsem úplně hltal, a to i druhou. Pak mi ovšem začalo připadat, že v některých chvílích to začalo být zmateční, či dokonce to nedávalo smysl, a to neplatí jen u scén, ale i u některých dílů. Závěr mě dost překvapil a možná i trochu naštval, čekal jsem, že to skončí úplně jinak, a ne tak otevřeně. Hned jsem začal hledat informace o páté sezoně. Ovšem mě nejvíc štve to, že se nejspíš nedočkáme pokračování. Když jsem si zde na kinoboxu, teď četl recenzi, dozvěděl jsem se, že se vážně mělo jednat o finále téhle série, což je docela zmateční. Myslím si, že Sabrina má dost potenciálu na to, aby pokračovala ve své cestě (příběhy). Konec konců, kdo hledá temný, hororový seriál s prvky démonického, paranormálního, (monster), psychologického hororu, tak si tenhle seriál naprosto užije. Doufám, že se dočkáme další série.
    • Sabrina Spellman vývoj postavy
    Peacemaker
    Peacemaker (2022)
    10
    ,,WOW.´´ Tak tohle jsem opravdu neočekával. Jedno z nejlepších úvod(intro), které jsem viděl. Skvělé herecké výkony, které mě hrozně překvapili a tím ted´ myslím John Cennu. Wrestler to zandal. Tenhle seriál je dost jako Ash vs Evil Dead. Pokud milujete Anti-hrdiny a R filmy, či seriály a hlavně zábavu, tak tohle si užijete.
    Saw X
    Saw X (2023)
    8
    další pokračování Saw, hraje hlavně na nostalgii. Což vůbec není špatný. První polovinu bych nazval, že je střední, ale v druhé polovině se to rozjede. V tomto díle se víc ponoříme do hloubky (příběhu) Johna Kramera. Příběh se odehrává mezi 1-3 dílem ( ještě díly, kde John Kramer žije). Pokud máte rádi sérii Saw, tak tenhle díl si rozhodně užijete.
    Texaský masakr motorovou pilou
    Texaský masakr motorovou pilou (1974)
    9
    Texaský masakr motorovou pilou patří mezi skvosty horrorů. Psychologická hororová filmová jízda, která vám ukáže jak má vypadat pravý horror. Film funguje i díky tomu, že se tohle může teoreticky stát. Když si vezmete, že to bylo podle inspirování vrahem, který byl kanibal a svojí výzdobu měl s kostí,či kůži svých obětí.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1