Profilový obrázek

hannah97

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Potvora
    Potvora (2016)
    10
    Flea a já bychom se od sebe nemohly lišit víc, neboť obě dvě stojíme na opačných koncích jakéhosi spektra, a přesto ke mně tato minisérie promluvila na tak intimní úrovni, až se mi chce plakat dojetím. Všechno, od začátku až do konce, je naprostá dokonalost!
  2. Bullet Train
    Bullet Train (2022)
    8
    Tak to bylo boží! Cením, že film není prvoplánový a postavy, humor i styl vyprávění si pomalu hledají cestu k divákovi. Zároveň jsem si užívala to zadostiučinění pokaždé, když film využil něco, co se zmínilo před hodinou. Precizní a vtipná akce už je pouze třešničkou na už tak dost božím dortu!
  3. Fantastický pan Lišák
    Fantastický pan Lišák (2009)
    6
    Hluboké myšlenky jsou vyobrazovány takovým zvláštním nonšalantním způsobem a vlastně úplně bez citu. Každý dialog je pronesen zcela suše a bez emocí. Hádám, že klasický Anderson...
  4. Sunshine
    Sunshine (2007)
    8
    Jeden z mála filmů, které ve mně vyvolávají nepříjemný pocit plný strachu a úzkosti, ať už je vidím poprvé či po desáté! Během finále bohužel film i samotný příběh trochu ztrácejí samy sebe a u linek některých postav se mi nedostalo potřebného zadostiučinění. I přesto se ovšem jedná o skvostný artový počin plný napětí, hlubokých témat a dechberoucích záběrů!
  5. Predátor: Kořist
    Predátor: Kořist (2022)
    8
    Nádherná podívaná! Nejen každý záběr a každá lokace, ale i veškerá akce je naprosto dechberoucí a nasnímaná s neskutečnou precizností. Nízký rozpočet trošku prosakuje během CGI scén, ale film to plně vynahrazuje ve všech ostatních aspektech. Zbývá mi jen tento počin všem doporučit a netrpělivě vyhlížet budoucí projekty s obdobně originálním nápadem!