Cvalda

Celestýn Kuldan

Komentáře 13

Od nejnovějších
  1. Comeback
    Comeback (2008)
    8
    Bezpochyby nejlepší český sitcom. Narozdíl od ostatních českých seriálů se nesnaží dělat nějak reálné postavy, a prostě do toho jde zvostra. Ozzák je nejlepší postava ever, velkej shoutout Martinu Dejdarovi.
    • Vsákni se do mě jako déšť
    • Zavolejte Aleše Brichtu, chci se vyzpovídat
    • Ozzákovy brikule
    • A já se vsáknu do tebe
  2. Gentlemani
    Gentlemani (2020)
    9
    Umění... Gentlemany jsem viděl až několik let po vydání filmu a okamžitě se zařadil mezi jedny z mých nejoblíbenějších filmů.
    • Skvělý scénář
    • Velice promyšlený příběh
  3. Joker
    Joker (2019)
    9
    Joker byl velkolepý origin jednoho z mých nejoblíbenějších záporáků z komiksových filmů a určitě nejoblíbenějšího záporáka DC a je to určitě jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec.
    • Nelíbilo se mi, jak překopali smrt Brucových rodičů. V Temnym rytířovy je zastřělil nějaký náhodný zlodějíček, kdyžto v Jokerovi je najednou zastřelil Jokerův podporovatel s maskou na hlavě.
  4. Lemra líná
    Lemra líná (2006)
    6
    Takhle nízké hodnocení jako má si podle mě film nezaslouží. Je to sice už ohraný, ale už jenom kvůli McConaugheymu musím dát mírný nadprůměr.
  5. Predestination
    Predestination (2014)
    8
    Já mám fakt rád zamotaný a složitý snímky. No a Predestination je velmi zamotaný a velmi složitý a navíc je to cestování časem, takže za mě opravdu super.
  6. Partička
    Partička (2011)
    7
    Někomu to možná přijde trapný a místní géniové by možná prohlásili, že se jedná o improvizaci na začátečnické úrovni. Ale pro mě je Partička dobrá dost, pouštím si ji často, když nevím na co koukat jako takovou jistotu a aspoň se u toho nasměju.