Profilový obrázek

Duffman97

1 617

Jsem nerd co má rád komiksy, filmy, hry a nu-metal. Už od dětství jsem načítal všechno dostupné od DC i Marvelu..........a nezměnilo se to 😁

Liberecký, Liberec, Česká republika



    Kosmonaut z Čech
    Kosmonaut z Čech (2024)
    8
    Upřímně já byl z filmu nadšený. Miluju tahle vesmírná dramata o lidských pocitech. V mnohém mi to připomíná Ad Astra s Bradem Pittem. Bohužel ani jeden z filmů není doceněn. Problém bude v tom že tvůrci vždy zvolí špatnou platformu k premiéře. Ad Astra šla do kin a každý čekal sci-fi bitku ála Guardian's of The Galaxy. Kosmonaut z Čech zase pohořel díky Netflixu a malé popularitě Čechů v USA. Nicméně ( až na ty občasné záběry ) za to film nemůže. Co musím pochválit nejvíce je hudba..............tenhle styl mě vždy chytí za srdce 😁
    • hudba
    Nech svět světem
    Nech svět světem (2023)
    9
    Tady se Netflix fakt trefil do černého. Hutná atmosféra, skvěle herecké výkony ( cameo Kevina Bacona fakt potěšilo ) a hlavně film nejlépe znázorňuje poslední hodiny před útokem.......takhle nějak si myslím že by to probíhalo. Napětí by se dalo krájet.
    • atmosféra, herecké výkony, samotný útok
    • nic
    Echo
    Echo (2024)
    8
    Tady si myslím že je kritika poměrně přehnaná. Seriál se nebojí temnějšího tónu a větší míry násilí ( které není prvoplánové ). Postavy jsou sympatické a mají dobrou motivaci k tomu co dělají. A tím myslím i Kingpina. Spousta výtek totiž míří k jeho " krotšímu " způsobu. Já to vidím tak že bral Mayu jako jeho dceru..........proto se držel zkrátka. Navíc si myslím že tu kriminální stránku uvidíme skrze Daredevila, potažmo Spider-Mana. Taky je mi sympatická výměna New Yorku za maloměsto. Je to příjemné osvěžení v rámci komiksovek. Co mi trochu vadilo byli ty nadpřirozené prvky. Jakoby tam prostě nesedli. Taky závěr byl poměrně rychlý a křečovitý ( naštěstí to nebyla katastrofa jako u Secret Invasion ). Takže je Echo vynikající seriál ? To určitě ne. Je Echo po dvou letech konečně MCU projekt, který si ( kromě Lokiho ) zaslouží diváckou pozornost ? Na 100% ano.
    • Postavy, akce, zasazení
    • závěr, nadpřirozeno
    On se bojí
    On se bojí (2023)
    10
    Jestli Hereditary a Midsommar berete jako divácky méně vděčné filmy, Beauovi se vyhněte obloukem. Film totiž divákovi může připadat jako nesmyslný slepenec událostí. A ono to tak je............je to totiž účel filmu. Aster ani tentokrát nejde divákovi na ruku a tentokrát to vytěžil na maximum. A je to sakra dobře. Dneska je totiž takto osobitých filmů málo a měli bychom být rádi za každý z nich. Další velké plus je opět brilantní herecký výkon Joaquina Phoenixe, který po Jokerovi nasadil laťku ještě výše. Film má také vynikající soundtrack a vizuál, který je opravdu rozmanitý a zajímavý. Ve výsledku to rozhodně není film pro každého a spousta lidí to označí za nesmyslnou blbost. Pak je tu ovšem ještě ta druhá skupina, která taková díla dokáže ocenit.
    • Joaquina Phoenix, režie Ariho Astera, vizuál, soundtrack

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+3

    Oblíbení tvůrci