Profilový obrázek

Ploty09

Komentáře 18

Od nejnovějších
  1. Strážci Galaxie: Volume 3
    Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
    10
    Skvělé zakončení série. Určitě to je nejlepší marvel film od endgame , možná i jeden z nejlepších marvel filmů obecně. Emoce i humor fungují na jedničku a z hlavního záporáka de strach!
  2. Loki
    Loki (2021)
    10
    Na to že marvel seriáli nejsou moc kvalitní tak Loky je úžasnej spolu s daredevil a moon kinght to je nejlepší marvel seriál.
  3. Kocour v botách: Poslední přání
    Kocour v botách: Poslední přání (2022)
    9
    Když jsem poprvé slyšel že má být druhý kocour v botách tak jsem si myslel že to bude průměrný pokračování, ale mýlil jsem se . Když jsem slyšel že to je strašně super, tak jsem si řekl že si to někdy pustím ale do kina jsem nechtěl , ale pak mi bratranec řekl že to je jeden z nejlepších animáků. Tak jsem si řekl že na to půjdu ale myslel jsem že trošku přehání ale šel jsem na to. Když jsem vyšel z kina tak jsem byl jsem zaraženej jak to je super. Sice jsem vyděl recenze a bratranec mi řekl že to je tak super ale nečekal jsem že tak. Souhlasím že to je jeden z nejlepších animáků a doufám že animace bude více respektována . 9,5/10
  4. Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023)
    10
    Jako fanoušek DnD jsem velmi spokojen, film je lepší než jsem si ho představoval. Jsem rád že je tady velko rozpočtové fantasy které je epické a zvládne pobavit. K Postavám si vybudujete silné pouto i emoce. Film má sice trošku slabší začátek ale pak se to rozjede a ke konci budete spokojeni. Film Dungeons a Dragons: čest zlodějů je velkým překvapením roku.