Profilový obrázek

skylark13

Komentáře 125

Od nejnovějších
  1. Slunovrat
    Slunovrat (2019)
    2
    Nerozumím zdejšímu hodnocení, napětí nulové, hrdinové se chovají nelogicky, jediná moje pochvala je za hudbu, jinak mi to vzalo dva a půl hodiny života
  2. Star Trek: Voyager
    Star Trek: Voyager (1995)
    6
    Podobný průběh jak u Deep space nine, začátek nuda, po naverbování Sedmé a většímu kontaktu s borgy už seriál měl větší šťávu, ke konci už dojezd na volnoběh.
  3. Dech života
    Dech života (1987)
    6
    Příjemná změna oproti Moorovi, ale pořád je to takový průměr, akce, lotr i bondgirl, která chvílemi byla dost otravná, ale příjemné je, že se tvůrci vrátili k Astonu Martinu :-)
  4. Vyhlídka na vraždu
    Vyhlídka na vraždu (1985)
    4
    Jak se s Moorem začalo, tak se tak i skončilo, slabé to dílo, Walken mi neseděl, svalnata černoška jak by smet. Snad poprvé mi nesmírně iritovala bondgirl, ta byla přímo na střelu, trochu jde vyzdvihnout naháněčka na koních, jinak asi nic, Sir Roger Moore to měl zabalit už dřív..
  5. Chobotnička
    Chobotnička (1983)
    6
    Průměrná bondovka s čím dal tim víc starším Moorem, akce ušla, záporaci nezajímavý a závěrečná akce trapná, ale uteklo to v pohodě.
  6. Sedm statečných
    Sedm statečných (2016)
    10
    Super pořádná přestřelka, dlouho tady nebyl takový westerník, škoda, že to tady má takové hodnocení, co jsem chtěl to jsem dostal mírou vrchovatou :-)
  7. Jen pro tvé oči
    Jen pro tvé oči (1981)
    8
    Trochu vážněji a hned je to lepší, sice Moore už je starší, ale tady byl fajn. Konečně nějaký záporák co nechce jen tak zničit svět a honička na lyžích je na jiné úrovní než ta v Agent, co mě miloval, bondgirl pěkná a Lotus parádní.
  8. Moonraker
    Moonraker (1979)
    6
    Musím uznat, že mě to překvapilo, děj měl rychlý spád, akce v pohodě a část odehrávající se ve vesmíru nebyla rušivá, ba naopak :-)
  9. Špion, který mě miloval
    Špion, který mě miloval (1977)
    4
    Jedna hvězda ze super káru Lotus Esprit (nedívím se, že v té době chtěl to auto každý) a druhá za Barbaru (na tu dobu moc pěkná paní), ale zbytek slabota, Moore se pere hůř než můj děda, Arcilotr chce zničit jen prostě celý svět a jeho kumpán s kovovými zuby byl trapný, nechápu, že ho tady každý vzývá do nebes, je velký a nesmrtelný, toť vše :D.
  10. Žít a nechat zemřít
    Žít a nechat zemřít (1973)
    4
    Roger Moore jako bond je sice elegantní, ale zatím nudný, ty jeho forky na me nepůsobí, za zmínku stoji začátek, zaverecna bitka ve vlaku a pěkná mladá doktorka Quinová, nahánějící šerif byl uplne na střelu, od connerovek bondovky klesly na skoro komedii a to je spatne, no uvidime co dal..
  11. V tajné službě Jejího Veličenstva
    V tajné službě Jejího Veličenstva (1969)
    6
    Ze začátku mi trvalo se na jineho bonda zvyknout, ale jakmile se děj přesunul do Švýcarska tak si mě George Lazanby ziskal, samozřejmě Connery je jiny level, jinak akce obstojna občas chaoticky sestříhana, bondgirl trochu slabsi a Kojak jako zaporak skvělý.
  12. Anthropoid
    Anthropoid (2016)
    10
    Uz dlouho jsem nevidel tak dobrou valecnou scenu jako boj v kostele na konci filmu. Libi se mi, ze někdo ze zahranici natoci film o nasi historii a jeste s tak kvalitním obsazením.
  13. Děda je lotr
    Děda je lotr (2016)
    0
    To je hrůůůza, 40 min jsem vydržel, ale už to dál nešlo, proč to má herec typu Roberta de Nira za potřebí, PROOOOOOOOOOČ???
  14. Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    10
    Supeeeer pecka, solidní stopáž, nebylo to ani moc natahované, což se dneska moc nevidí. Nejvíc se mi líbil badass sheriff, víc takových postav...... skvělé napsané s dobrou osmdesátkovu atmoškou.