Profilový obrázek

Radomira

Komentáře 18

Od nejnovějších
  1. Tajný život mazlíčků
    Tajný život mazlíčků (2016)
    7.5
    Krásný film, já jsem s ním spokojená. Vzpomněla jsem si na naši starou fenku Britu, když jsme přitáhli domů štěně Míšu... A o dva roky později štěně Pištu... Koneckonců, není to přeci jen ona, kdo hrabe díry v zahradě ve snaze nás těch mladých rošťáků zbavit?
  2. Čivava z Beverly Hills 2
    Čivava z Beverly Hills 2 (2011)
    4.5
    O dost slabší, než předchozí film. Na roztomilost štěňátek tvůrci pravděpodobně sázeli. Ale co, děti to zabavilo. :D A pořád trvám na tom, že ovčoun Delgado je jednička, i když se mi zdál, že měl oproti jedničce jiný dabing. :/ Občas jsem se ale i zasmála, zas až tak hrozné to nebylo.
  3. Čivava z Beverly Hills
    Čivava z Beverly Hills (2008)
    5
    Takový příjemný roztomilý rodinný film pro víkendové odpoledne o tom, jak rozmazlená čivava z Beverly Hills poznala, že šatičky a Swarowski na obojku nejsou to nejdůležitější. Myšák s lenochodem jsou sice trochu otravní, je vidět, že bez hloupého charakteru, který srší vážně otravnými hláškami se filmy pro děti neobejdou. Všechno zachraňuje naprosto dokonalý ovčoun Delgado
  4. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    8.5
    Tak tohle byla pecka. Teď už vím, proč o tom všichni pořád mluví a proč to nazývají "animákem roku" (ale lenochodi mě zas až tolik nezaujali, asi jsem divná). Jednoduchá detektivní zápletka, hezká myšlenka, příjemná animace, sympatické postavy. Nick Wilde je prostě k sežrání :D
  5. Hledá se Dory
    Hledá se Dory (2016)
    7
    Docela příjemný animák, i když hned zpočátku musím říct, že jednička byla lepší. Tak, jako jsem si v prvním díle Dory oblíbila, mi ve dvojce chvilkama i lezla na nervy. Ta chobotnice (ten chobotničák? :D) byl zajímavá postava, škoda, že mu ve filmu nedali tolik prostoru... :)
  6. Marley a já
    Marley a já (2008)
    8
    Doporučení pro vás: Nechoďte do kina na film, o kterém si myslíte, že je roztomilou komedií s ještě roztomilejším štěňátkem. A to jsem se z dřívějška nepoučila, že většina filmů o psech končí smrtí hlavního chlupáče. Konec byl dojemný a tričko mokré od slz. Přesto se nedokážu ubránit zhlédnutí filmu pokaždé, když je film v televizi. Možná proto, že je tak dokonalý. Skvěle vykresluje všechny klady i zápory soužití se psem. A hlavně to, že i psa, který je ten největší "ďábel" zkrátka nedokážeme jako jeho majitelé nenávidět.
  7. Osm statečných
    Osm statečných (2006)
    8.5
    Pejskařovi z toho krvácí srdce... Silný, dojemný a citlivý příběh o smečce psů, která musí přežít v nelítostném prostředí Antarktidy. Ty lidské scény mohli upřímně ještě trochu sestříhat, protože jsem upřímně nervózně poposedávala v očekávání, jak to vypadá s naší smečkou. Všem vřele doporučuju. Ale připravte si papírové kapesníčky.
  8. Byl jednou jeden dům
    Byl jednou jeden dům (1974)
    8.5
    Filmy z předválečného a válečného období s předválečnou a válečnou tématikou jsou vždy divácky zajímavé. Vynikající herecké obsazení (Abrhám, Nedbal, Adamíra, Vala, Hlaváčová, Hrzán, Hanzlík, Obermaierová...) nás vždycky ke sledování tohoto seriálu přitáhne. A vůbec nevadí, že jsme jej viděli už několikrát. :)
  9. Doktor od Jezera hrochů
    Doktor od Jezera hrochů (2010)
    5.5
    Tak to v životě bývá. Jak si český doktor v Africe uřízl pr*el... Pan doktor je tak trochu srab, ale to konec konců zajišťuje to málo zabavy co ve filmu je. Celkem věrně kopíruje svoji knižní předlohu od Švandrlíka, jen těch reklam mohlo být ve filmu míň. :D