Dr. House

86%
Dr. House
Plakát traileru

Pronikněte hlouběji do tajů medicíny v nejpůsobivějším televizním seriálu současnosti. Hugh Laurie se představuje v roli brilantního, ale poněkud sarkastického doktora Gregoryho House – vzpurného lékaře, který postrádá dobré mravy. Dr. House sice působí neurvale, ale slaví úspěch při řešení medicínských rébusů, které ostatní lékaři vzdávají. Společně s vybraným týmem mladých lékařských odborníků vždycky udělá cokoliv, aby v neúprosném souboji se smrtí uspěl.





Recenze: Dr. House

Kinobox.cz
70%

Šestá sezóna rozhodně není nějaký slabý čajíček, který by seriálu kazil pověst. Tvůrci se nicméně znovu vydali do míst, ve kterých by lehce mohli vlastní fenomén popřít. Pravda, zatím jim balanc na tenkém ledu vycházel. Přesto mě ty psí oči z poslední scény s větou „myslíš, že se můžu polepšit“ straší ve snech.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Jeden z nejlepších nemocničních seriálu,který drží na svých ramenech především Hugh Laurie coby Dr. House. Jeho sarkasmus a černý humor dodává seriálu zajímavý šmrnc a originalitu. Každý díl přinese nějakou zajímavou nemoc a také způsob jejího léčení. Příběhová linka se postupem vyvine v něco více než jen řešení nemoci.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Nemocniční seriál, který se od jiných v mnohém odlišuje. Černý humor, sarkasmus, cynismus, ale zároveň lidskost a snaha o nemožné. Dr. House, postava, která tu opravdu chyběla. Žádný bacil, vir, či nějaká neplecha v organizmu mu neunikne, i když musí i za cenu toho překročit veškerá pravidla i jisté slušnosti, jen aby dosáhl cíle a záchraně zdraví či života. Používá tvrdé hlášky, které když neurazí, tak aspoň poníží, vše však v dobru věci. Těžko říci, jestli by v reálném životě takto obstál, ale v seriálu baví a diváka nutí mu fandit. Hugh Laurie se s touto rolí popral obstojně a dal tomu tak neuvěřitelnou energii, že mi je až líto, že každý díl trvá pouze 40 minut.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Jak se seriál postupně propadal do Houseovy rozbité mysli, začal se poněkud utápět ve vlastní mizérii, které ale nemohl povolit kohoutky úplně, protože by se jinak musel úplně rozbít koncept lékařského seriálu. Což byl vždycky kámen na noze a výsledek proto působil poněkud nepřirozeně. Jinak dobrý. Škoda nedostatečného finále.

Dodatečné informace

Původní název:
House M.D. (více)
  • USA Dr. House
  • USA House M.D.
Země původu:
USA
Čeština:
Dr. House je dostupný s českými titulky

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch