Hříšný tanec

78%
Hříšný tanec
Frances Housemanová (zvaná Baby) musí přetrpět ještě jedno nudné léto s rodiči a sestrou v resortu pro zbohatlíky, než odjede pracovat do mírových sborů. Vše se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s místním tanečním instruktorem Johnnym. Muž s naprosto opačného společenského žebříčku s ní zpočátku nechce mít nic společného, ale okolnosti ho nakonec donutí z Baby učinit svou novou taneční partnerku a pouto, které mezi nimi vzniká jim oběma změní životy.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Baby nebude sedět v koutě! Vypisovat jak tento film žeru je zcela zbytečné. Stačí,když napíšu,že jsem měl část toho závěrečného tanečního čísla obsažený ve svém svatebním tanci. Byla obrovská dřina se to naučit a i ti více si filmu vážím a všechna čest Patrickovi a Jennifer.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Tento film prostě nemusím. Patrick Swayze dal do filmu maximum a bez něj by to byla daleko větší katastrofa. Film má v našich TV prostoru až až a není měsíc, aby někde nebyl k mání. Za mě prostě jen 45%, nic mi film nepřinesl a viděl jsem ho jen jednou a už nikdy ho vidět nemusím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nikdy jsem sice nechtěl tančit jako Svejzí, a Jenny Grey mě v žádné životní etapě nerajcovala, ale Hříšný tanec je tak správně nostalgický i naivní, navic s parádním OST, že se z něho stává slušné GP, které člověk může vídat každoročně.

Dodatečné informace

Původní název:
Dirty Dancing (více)
  • USA Hříšný tanec
  • USA Dirty Dancing
  • USA Hriešny tanec
Premiéra v ČR:
1. 8. 1989
Země původu:
USA
Čeština:
Hříšný tanec je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Hříšný tanec


Podobné


Powered byJustWatch