Profilový obrázek

Zuzka retard

Zuzana
45

O co vám jde? Jsem SAMA SEBOU, nechci at vy mě učíte, já se učím sama! Nebudu poslouchat vaše rady, když se mi zdají blbé. Vedu si svůj život, NE váš. Tak mě nechte na pokoji!!! Jinak: miluji vás. Všechny lidi se má milovat. Některé miluji více některé méně. Tak mě prosím neposuzujte. Každý je jiný! I já! Život ani svět není spravedlivý, ale to dělají jenom lidé, nemyslet si že Bůh. Protože Bůh spravedlivý JE. Ale lidé nejsou. A myslím že každý chce mít štastný život,. Tak si ho štastný udělejte! A pomáhejte slabším. Bojujte proti šikaně, každý někdy bude vzpomínat na minulost, a nebyloby příjemné, kdyby musel vzpomínat na šikanu. Bůh řekl: Mějte se rádi. Amy se snad máme? Lidi se zabíjejí, no je to strašní! Ok, nebudu se tady vypisovat nevím jak, ale porozmýšlejte nad sebou. Já se chci změnit. Chtějte taky. Vím že mi to lidé nebudou číst, ale kdyby náhodou někdo na to narazil, tak..... Doufám že to pochopí. Změnme svět na lepší!!!!! :)

Česká republika



    Stmívání
    Stmívání (2008)
    10
    Je to užasný film, skoro můj nejlepší! První díl se mi asi nejvíc líbíl, ale ty další jsou taky super! Opravdu se povesl, musím přiznat.Napínavý, Zajímavý, Dojímavý a... hustý! :D JE SUPER!
    Hvězdy nám nepřály
    Hvězdy nám nepřály (2014)
    10
    Je to krásný film, hned sem si ho zamilovala! Užasný, ale taky smutný. Já ale mám ráda smutné filmy, ovšem podle toho jaké. Ale většinu ano. A tento patří k mým nejlepším!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci