Jak dostat tatínka do polepšovny

84%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Klasika! Co jiného k tomuto filmu napsat? Film má na svědomí Marie Poledňáková,která svého času patřila mezi záruku kvality v rodinném žánru. Jak dostat tatínka do polepšovny je zábavná podívaná s nezapomenutelným dětským hercem Tomášem Holým. Vždy se u něj dobře pobavím a to je hlavní.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Můj nejoblíbenější fil s Tomášem Holým. Detektiv a špión první kategorie. Chudáci rodiče :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Oblíbený film mojí mámy, který mám proto hojně spojený s dětstvím, když byl jednou z mála našich videokazet.
lamps
lamps
15 156 bodů
9
Film, který mě v mládí hodně ovlivnil (myšleno mou ruku vybírající nějakou starou VHS) a také vždy zaručeně pobavil. Každý, kdo chce točit nějaký pohodový rodinný film, měl by se nejdříve podívat na "Polepšovnu", aby věděl, jak to má správně vypadat. Ale i když se bude snažit seč může, nikdy už nebude mít k dispozici velikána Tomáše Holého, takže tomuhle skvostu se stejně ani nepřiblíží. Krokodýlové to jasně dokládají..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Pěkné, povedené a velmi zábavné.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
/Horolezci, horolezkyně, horolezčata, nelezte na skálu co je hodně špičatá./ Až sa mi chce plakať ,keď si uvedomím ,že takýto film ešte dlho neuvidím ( RIP Tomáš ). Perfektné pokračovanie ,ktoré skvelo naviazalo na prvý film s ešte lepším nápadom a lepšími hláškami ,ktoré sú v mojich očiach už tak zľudovené ako hlášky z filmu Pelíšky. ( To není táta ,ale Herodes! )...Ak chcete vedieť viac ,pozrite si sami. 80%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Nejlepší Tomáš Holý. A Poledňáková měla ještě docela nápady, škoda jen třetího dílu.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
rodicia si chcu zasukat ale ten maly fagan im stale zavadza... Presne tento pocit som mal ked som to nedavno opat zhliadol...
avenis
avenis
8 145 bodů
10
Neméně krásné letní pokračování "Velryby", které stojí na již osvědčené trojici a které zdatně sekunduje Josef Karlík. S minimem herců dokázala Poledňáková vytvořit pokračování příběhu, které vůbec není slabší, možná spíš naopak. Jen jsem si nedokázala představit, že by takovou štreku ujela Anna na "furtšlapce" bez přehazovačky, jak se říkalo skládacímu kolu ESKA. :)
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Volné pokračování filmu "Jak vytrhnout velrybě stoličku". Výborný výkon zde podává Josef Karlík jako Vaškův děda. Marie Poledňáková se těmito dvěma filmy posadila na trůn české rodinné komedie, i když komedie "Jak se krotí krokodýli" ji málem z toho trůnu sesadila. Ale ne, když znovu vidím "Jak vytrhnout velrybě stoličku" a "Jak dostat tatínka do polepšovny", tak si říkám, že to má už navždycky jisté (myslím ten trůn!). :-)