Premiantka

53%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
JaraSlama
JaraSlama
2 088 bodů
5
Dílo se snaží vyprávět příběh o zakázané lásce mezi studentkou a profesorem, ale není schopna plně využít svůj potenciál. Martin Freeman a Jenna Ortega mají výborné výkony, ale jejich chemie spolu je poněkud nepřirozená, což snižuje uvěřitelnost jejich vztahu. Režie Jade Halley Bartlett, která je zároveň autorkou scénáře, nedokáže dostatečně prokreslit zlomové momenty v příběhu. Film působí spíše jako divadelní adaptace než jako plnohodnotné kino. S ohledem na talentované hlavní herecké duo a odvážné téma je to škoda.
Pavliss
Pavliss
881 bodů
7
Tak jsem dneska viděl film Premiantka. Jenna je v tomhle filmu úžasná a Martin Freeman je v tomhle filmu taky dobrej
  • Ortega
  • Freeman
sammikk_
sammikk_
348 bodů
7
Zvrhlý a podmanivý příběh o poměru učitele se studentkou. Který byl výrazně zaměřen na literární stránku, zajímavý nápad, ale provedení mohlo být o dost lepší. Snímek zachraňuje herecké obsazení. Vcelku levné provedení, a byl potenciál na víc.
Bublaga
Bublaga
252 bodů
6
Psát, nebo nepsat? A když psát, tak musí z mlžných lesů vyjít talentovaná, mystériem (panenství/sexu) obestřená, krásná dívka a trochu svým géniem poškádlit vyčpělého učitele/spisovatele. Ale k tomu, aby měl film drive, nepomůže vysypat z korby náklaďáku pár jinotajných úryvků prózy nebo poezie. Ani rádoby kontroverzní dynamika vztahu nadaná studentka a učitel, který chce od života víc. Ani Martin Freeman a Jenna Ortega. Není to pak ani uvěřitelné, ani zábavné.
Tadeáš Novák
49 bodů
8
Super film, skvělé herecké výkony, kamera, hudba, téma…jen konec jsem nepochopil, což je škoda. Ale jinak nadprůměr.