Otrava

67%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Klajnik
Klajnik
8 642 bodů
0
Bezpředmětný. Cumberbatch si myslí, že mu na břiše spí had, takže kolem něj doktor a kolega 10 minut šaškujou, aby se nakonec zjistilo, že tam žádnej had nebyl... Co si z toho má divák vzít fakt nevím. Nejspíš jen to, že Wes Anderson se (po skvělém French Dispatch) úplně vyčerpal. Navíc - stejně jako v případě Podivuhodného příběhu Henryho Sugara i zde postava říká neustále do kamery to, co právě dělá nebo to, co hodlá udělat. Je to otravné a zcela zbytečné, protože divák to buď vidí anebo to vzápětí uvidí.
kknk2
kknk2
2 989 bodů
8
Otrava je zajisté nejvtipnějším kouskem z Andersonovy netflixácké série kraťasů. Zajímavé je obsazení, stejné jako u Podivuhodného příběhu Henryho Sugara. Jen škoda, že má opravdu minimální stopáž, budu ráda za každý další „díl“. 80 %
65David21
65David21
2 000 bodů
7
Otrava ze čtyř povídek Wese Andersona dle Roalda Dahla (jestli jste někdo četl moje recenze na tři zbylé povídky, tak se omlouvám) má dle mého názoru nejlepší tempo a těch pohodových 17 minut jsem si užil a rád jsem je tomuto a všem čtyřem povídkám věnoval. Wesova díla nejsou dokonalá, ale já je mám rád. Evidentní láska k řemeslu, to umění v jeho snímcích, ta originalita - jenom pro tyhle věci se mi Andersonovy filmy strašně líbí.
RafCapone
RafCapone
532 bodů
7
Svižný příběh o paranoi, která mě dokázala dost pobavit. Tři herci kralují celému filmu. Všechny události byly vypjaté až do konce.