Leo

71%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Evah
Evah
2 199 bodů
4
Tento animák mě spíš zklamal, asi pro hodně mladé publikum dobré, ale dost času to bylo akorát nechutné, když to mělo rádoby pobavit. Kdyby tam každou chvíli nějaké takové "rozptýlení" nedávali byl by příběh vcelku fajn, možná pro děti i trochu poučný, ale s ohledem na to o kolik lepší animáky na scéně jsou, nemůžu pochopit tak vysoké hodnocení.
JaraSlama
JaraSlama
2 088 bodů
6
Film "Leo a Squirtle: Školní terárium" představuje zajímavý mix úspěšného i neúspěšného. Na pozitivní stránce stojí inspirativní příběh o 74letém Leovi, jež nabízí motivaci pro diváky všech věkových kategorií. Ovšem film utrpí na hudební stránce, kde zpěv Adama Sandlera není příjemný a místy dokonce narušuje celkový dojem z filmu. Vizuální stránka animace je sice solidní, ale nenabízí nic výrazného. Celkově se jedná o povedený film s dobrým příběhem. Avšak nezvládnutá hudební složka a průměrná animace mohou být překážkou.
Radovanes
Radovanes
1 172 bodů
7
Příspěvek obsahuje spoiler!
Pasadenka
Pasadenka
608 bodů
7
Není to špatné a z pohledu pohádky pro děti dávám 7. Nenásilným způsobem se mluvící ještěr zaslouží o pomoc různým dětem, a nejen jim, ve třídě na základní škole. Docela prvoplánová zábava s hezkým morálním ponaučením, která bude pro děti rozhodně poučná. Pro dospělé to může být malinko nuda, nakolik příběh sází na opakování a začne to být nuda. Také scénář se pohybuje v klidných vodách a sází na jednoduché, archetypální postavy, jednoduše nemůžu říct nic lepšího než to, že je to hezká a poučná pohádka pro děti. :)
Jajinka17
537 bodů
8
Vtipná rodinná komedie, jenom proč ty malinké děti byli tak děsivé? 👀😆
lospollostepanos
lospollostepanos
210 bodů
7
Jelikož je Leo spíše určený pro mladší publikum, čekal jsem velmi primitivní humor, kterého jsem se nakonec nedočkal a v určitých částech filmu se i docela nasmál. Velmi mě překvapily a mile potěšily životní rady, které od moudrého Lea ve filmu padají a jelikož je film ztvárněn jako takový menší animovaný muzikál, myslím, že to děti i docela dobře poberou. Konec konců je to průměrný dětský animák, který neurazí ani nenadchne. 65%
kunaond
kunaond
23 bodů
7
asi v pohodě?
  • komedie dobrá
  • musical
Fupsik
6 bodů
10
Už hodně dlouho jsem se takto u animáku nenasmál.
Ale to proto, protože vždy sleduji filmy v angličtině. A když jsem si po shlédnutí poslechl český dabing, všiml jsem si že trochu okrádá ten humor. Třeba když si Leo povídá se Summer. Během konverzace si z listů rozbaluje ty červy, a jakmile mu jeden spadne tak v angličině řekl : Five second rule (Pravidlo pěti vteřin)
Což mi přišlo o dost zábavnější než v češtině kde jen dokončil větu a řekl : Teda raději než teď.
Je to tak bohužel asi proto, protože ten dabing musí sedět do těch animací jak mluví. Což je právě hodně limitující. Ale toto je všeobecně problém co se cz dabingu týče.
  • Zábavné
  • Krásné animace
  • Líbí se mi jak zakomponovali věci z reality třeba jenom náznakem Covid, nebo třeba současné trendy jako Drony, chytré telefony atd.
  • Muzikály sleduji hodně málo ale tady to zas tak hrozné nebylo.
  • Český dabing může okrádat trochu humoru