Hypnotik

59%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
mojmir.sedlacek
6 050 bodů
6
Od béčkového noiru k áčkovému mindfucku. Robert Rodriguez tentokrát sice cílí na dospělé publikum, ovšem jenom takové, které je ochotné si přepálenou zábavu nekazit logikou a nepotřebuje brát příběh příliš vážně. Právě takoví diváci se budou u sympaticky připitomělé novinky rozhodně bavit.
JaraSlama
JaraSlama
2 088 bodů
5
Ben Affleck opět řádí v kinech a tentokrát tu máme mysteriózní podívanou, která se měla ambice větší než kvalitu. Robert Rodriguez si po úspěšné Alitě natáčí kombinaci Nolanového Mementa a Inception. Bohužel zde nejde o kvality již zmíněné legendy a film působí zmateně a pocitem, že sám vlastně neví co chce být. Za chválu zde stojí určitě vizuál a scénář, jenž dávají snímku aspoň nějakou kvalitu.
Muzak007
Muzak007
902 bodů
6
Pro mě je to bohužel nevyužitý potenciál. Snaha tam byla, ale až na pár světlých momentů si mě to nepovedlo získat. Hypnotik má několik super mindfucků, ale to je asi tak všechno co dokáže nabídnout. Odvaha filmu ale nechybí a to dokážu ocenit. Jestli se někdy dočkáme pokračování tak se na něj rád podívám, ale není to nic co bych musel mít.