Večírek

34%
Večírek
Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)



Recenze: Večírek

Kinobox.cz
30%

Sám autor pak snímek označil jako „chytrý film na hraně tuposti“. Z mého pohledu je to ale spíše opačně: jde o hloupý film s občasnými záblesky inteligence. Tím se Večírek řadí do nekončící linie různou měrou divácky úspěšných domácích filmových děl z poslední doby, které za atraktivním obsazením a hrstkou ucházejících momentů neskrývají prakticky nic chvályhodného (viz Pepa, Přes prsty, Bábovky, Bourák, Matky aj.).


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Rok 2021 je za námi a tak už můžu dělat shrnutí nejlepší a nejhorších filmů roku. No a Večírek patří k nejhorším filmům minulého roku. Jedná se totiž o čistý produkt Michala Suchánka, který je patrný hlavně v humoru, který podle hodnocení nesedí zřejmě skoro nikomu. Přesto že nám naservíroval šestici hlavních hrdinů, tak zaujmout dokáže jen Karel Roden, který je prostě pan herec a i z toho velkého nic vytěžil maximum.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Režie a scénář: Michal Suchánek... a je to znát.. humor pro něj typický a k tomu parta skvělých herců i neherců. Scénář je nedotažený a vlastně je nijaký. Jirka Langmajer s Markem Taclíkem v rolích, které mají nahrané, jako málokdo a sedí jim to. Nela Boudová v roli jednodušší srdečné holky také dobrá a Táňa Dyková ukázala své herecké umění až v podnapilém stavu :) Správná blbost, mě to neurazilo..
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
0
Celovečerní režijní debut žijící legendy televizní zábavy, od kterého si po právu slibujete. že by mohlo jít o něco víc. Castingově velmi zdařilé a jde o jednu z tradičních hereckých kombinací, které několikrát do roka přináší naprosto spotřební komedie. Jenže tady přece jen čekáte více, nevěříte, že by se Karel Roden, ta opěvovaná "hollywoodská megastar" upsala nějaké volovině. Ale on opravdu zradil a spoluúčastní se na téhle smutné maškarádě. S největší vážností natočen film úplně o ničem. Celý večírek je tak vtipný, asi jako když vám spadne telefon do záchodu, možná by jste se i na poprvé zasmáli, ale ten fór už jste viděli tolikrát a navíc, když se to stane vám tak už to není taková prdel. Je mi trapně, ten scénář je děsnej. Buď je to o ničem, anebo o nechápete, co za exoty to sledujete. Jediné, co aspoň není úplně marná volovina je očekávání, kdo že teda je ten prasopes, ale i tohle scénář vůbec nezvládne.. Nenávidím to a ještě víc mě štve, že je spasil Netflix a práva odkoupil.. V tomhle jste se dost možná měli všichni udávit! 5%

Dodatečné informace

Původní název:
Večírek (více)
  • Česká republika Večírek
  • Česká republika Večierok
Premiéra v ČR:
19. 8. 2021
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch