Léto s kovbojem

77%
Léto s kovbojem
Plakát traileru
Mladá psycholožka Doubravka tráví léto na chatě se svým chlapcem Bobou, který nepříliš úspěšně studuje medicínu a právě se připravuje na opravné zkoušky. Tam se dívka náhodou seznámí s Honzou, traktoristou, který přišel o řidičák, takže teď pase stádo krav. Jeho bezprostřednost, optimismus a přístup k životu i práci ostře kontrastují se sobeckým Bobou a Doubravka si stále víc uvědomuje, že její cit k Bobovi zmizel a zamilovala se do Honzy. Otázkou je, jak se na to bude dívat její snobská matka.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Příjemná letní komedie,která je v mých očích přece jen trochu přeceněná. Nebýt výborného dua Kolářová - Hanzlík,tak bych snímek hodnotil i ještě trochu hůře. Právě Hanzlík zde docela slušně hláškuje a patří k hnacímu motoru. Příběhově to není žádný zázrak a to je největším kamenem úrazu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Česká komedie, která je v televizi možná více, než by si zasloužia. Nejlepší scény jsou s Oldřichem Víznerem.. Kykyrykýýý, já ti dám kykyrykýýý :) Jinak jde o mírně nadprůměrnou českou komedii. Ještě je dobrý velký mokrý pták, který vlétne matce kovboje do ložnice :)
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Takový příjemný nostalgický snímek, který při nudném nedělním odpoledni nikdy neurazí. Hanzlík je velký sympaťák, Kolářová skvělá herečka a dohromady jim to klape jedna báseň..

Dodatečné informace

Původní název:
Léto s kovbojem (více)
  • Československo Léto s kovbojem
  • Československo Leto s kovbojom
  • Československo Summer Spent with a Cowboy
Premiéra v ČR:
15. 10. 1976
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Léto s kovbojem je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch