Kde jsem doma

65%
Kde jsem doma
Film Kde jsem doma je španělský psychologický thriller. Příběh se točí kolem Javiera Muñoze (Javier Gutiérrez), bývalého úspěšného reklamního manažera, který ztratil práci a nyní se nemůže vyrovnat se svým pádem ze společenského žebříčku. Po tom, co je nucen opustit svůj luxusní byt v centru města s manželkou a synem kvůli finančním problémům, začne být Javier posedlý vzpomínkami na svůj starý život. Javierova posedlost ho zavede na nebezpečnou cestu, když objeví, že noví nájemníci jeho bývalého domova vedou zdánlivě idylický život, který kdysi měl. Rozhodne se proto využít svých znalostí a dovedností, aby se znovu infiltroval do života lidí, kteří nyní žijí v jeho bývalém domově.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Přerod v psychouše mohl být víc uvěřitelný a celkově ten krkolomný plán mohl kdykoliv ztroskotat, ale jinak moc fainový thriller. Atmosférou i provedením mi to trošku připomnělo taky španělský "Zatímco spíš ". 6.5/10
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Sice panu Chavierovi dobře rozumím, nikdo nechce doma vyžranýho synátora a nemožnou Mařenu, která neumí uvařit ani svíčkovou. Vyměnit si rodinky je v téhle době úplně normální věc. 9 z 10 zvěrolékařů doporučuje tuhle symetriku praktikovat aspoň jednou za život. Aspoň nemusíte každým dnem zkuhrat ve sprše, jaký máte nahovno život..

Dodatečné informace

Původní název:
Hogar (více)
  • Španělsko Kde jsem doma
  • Španělsko Hogar
  • Španělsko The Occupant
Premiéra v ČR:
25. 3. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
Španělsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch