Anatomie života

38%
Anatomie života
Plakát traileru
Zbrusu nový seriál Anatomie života vypráví osobní příběhy čtyř žen – sestřiček na traumatologickém oddělení. Ty kromě profesního života spojuje i přátelství. Hrdinky jsou každá v jiném věku a každá z nich řeší témata blízká divákům své generace. Nebudou chybět ani dramatické zápletky. Hlavní hrdinky společně prožívají zklamání, bolest i vyčerpání. I k jejich životu samozřejmě patří láska, radost a úspěch, a i na to se mohou diváci těšit. Seriál se odehrává převážně v adrenalinovém prostředí oddělení traumatologie, je tedy nejen plný napětí a specifického humoru, ale velmi důležitou roli v něm hrají také silné emoce. Přitom se nevyhýbá ani eticky kontroverzním tématům, která popisuje z různých úhlů rozdílným pohledem všech zúčastněných. Kromě dlouhodobých dějových linek čtyř sestřiček se v každém díle odehrají dva výrazné epizodní medicínské případy. V Anatomii života se zrcadlí aktuální sociální témata. Jde zejména o vyváženost osobního a pracovního života. A problémy spojené s péčí o dítě osamělým rodičem. V rámci nemocnice jsou lékaři i sestry často postaveni před závažná dilemata a hledají hranici mezi individuální, profesní a obecně morální zodpovědností. Snaží se pojmenovat a nalézt prostřednictvím jednotlivých případů taková řešení, která by byla eticky správná a spravedlivá. (TV Nova)




Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
0.5
Další hovadina z programu televizní zábavy.. Už sem někdo psal že dívat se na tento seriál, je asi tak příjemné jako frontální lobotomii mozku bez umrtveni.. Scénář je naprosto nelogicky a nepravdivých, byly jste někdy v nemocnici? Takhle to tam rozhodně nevypadá, ani tam nikdo neřeší takové pic***ny jako se řeší tady, všech lidí co jsem se ptal, semnou souhlasí, a jsou mezi nimi i 2 sestřičky a jeden pán lékař.. Že takto to určitě nechodí ani v nemocnicích ani nikde jinde, lituji lidi,kteří jsou ochotni se na to dívat a ještě se dobře bavi
martin-kovanda
463 bodů
9.5
Nevím proč je tento seriál některými diváky kritizován , pro druhé nabízí poutavý děj z prostředí traumatologie a divák se nejenom pobaví , ale i poučí.

Dodatečné informace

Původní název:
Anatomie života (více)
  • Česká republika Anatomie života
Premiéra v ČR:
10. 2. 2021
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch