Prokletá

58%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Toren
Toren
5 185 bodů
4
3/10. Katastrofa. Katherine jako Nimue je nepřesvědčivá, naprosto zoufalá a její máchání meče za podpory digi plátna mě straší ze spaní i dny po dosledování. Netflix zaškatulkoval všechny příběhové i charakterové klišé a Prokletá se prakticky může "hrdě" postavit vedle Dopisu pro krále. Nuda, šeď a trapnost. Alespoň to má parádní lokace a kostýmy. Více: https://www.youtube.com/watch?v=SaP0TBXnIqs&t
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Není to perfektní, nejspíš to nebude ani legendární seriál.. Nic méně jsem rád, že příběh o Artušovi, Merlinovi a Excalibru je odvyprávěn z jiného pohledu než všichni známe a je to zajímavý, nic méně vás zaujme jen asi první dva díly a pokud vás to nezaujme, horko těžko se přemáháte, aby jste dokoukali zbytek.
Dory28
Dory28
727 bodů
2
Naprostá katastrofa. Přiznávám se, že jsem to nebyla schopná ani dokoukat.
Efekty jedna velká hrůza. Hercům jsem pomalu nevěřila jediné slovo, a kostýmy taky žádná sláva. Jediné co celkem ušlo byli lokality, kde se to natáčelo.
Kateřina II
3 bodů
10
Mě se seriál moc líbil, jen bych se chtěla dovědět jak bude pokračovat. Nebo zda vyšla kniha 2 série Prokletá, Nikde jsem nenašla ani film 2 série.