Ptáčátko

86%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Roztomilé, naštestí i dost krátké, takže to nezačne úplně nudit. Ale myslím, že Pixar už měl mnohem lepší kraťasy.
hrumsrt
hrumsrt
9 543 bodů
8
Na to, o jak banální snímek jde, je natočen s takovým množstvím emocí, že to v divákovi musí zůstat... Animačně tak precizní, že bych pro porovnání chtěl vidět úplně to samé, ale natočené s opravdovým mládětem sluky. Protože vidět, jak by si byly oba kraťasy podobné, by byl šok podobný, jako kdyby nevěřící viděl boha ;)! 80%
Toren
Toren
5 215 bodů
10
9/10. Technický vrchol Pixaru. A dost možná jejich nejsilnější kraťas. Neskutečná porce emocí...
Evah
Evah
2 263 bodů
10
Nádherné provedení, toto mě maximálně dojalo, pobavilo a ptáčatko bylo neskutečně roztomilé. Wow, prostě nádhera.
Jonák
Jonák
1 755 bodů
8
Krásný a roztomilý pixarovský krátkometrážní snímek, který v divákovi vyvolá mnoho pěkných emocí. Ačkoli myslím, že pixar má na svém kontě i kraťasy se silnější a hlubší myšlenkou, tak tento jistě špatný také není. Opravdu krásná a precizní animace, celé to působí velmi příjemně.
Marcos22
Marcos22
1 000 bodů
10
Ptáčátko je naprosto boží pixarovská optimistická nakopávačka, která najde nepochybně velké zalíbení u všech milovníků zvířátek. Piper je čerstvě narozený ptáček z čeledi Slukovitých, kterého maminka vede od narození k plné samostatnosti. A nesleví ani po „traumatické“ zkušenosti svého potomka s mořskou vlnou. Nádherný motivační film o tom, že když před nás život postaví nějakou překážku, se kterou si nejsme schopni na poprvé poradit, je nutné se ji snažit zdolat opakovaně a z nasazení neslevit. Právě za oněmi překážkami se totiž mohou schovávat ty největší životní radosti. Mezi mými TOP třemi nejoblíbenějšími pixarovskými kraťasy. 💯 (26.04.2021)