Tulips for Rose

55%

Zajímavosti 4

  • Když jsou Rose a Tom v dodávce, záběry Rose ukazují slunce, které dopadá do okna spolujezdce, a záběry Toma ukazují slunce na straně řidiče dodávky.
  • Ke konci filmu, když se Rose skloní, aby si prohlédla speciální tulipán, který vypěstovala, kamera se střihem ukáže její ruku, která tulipán uchopí. Je to zjevně ruka někoho jiného - možná dokonce mužská ruka s chlupatou paží a strnulými prsty.
  • Pro někoho může být překvapením, že se tento film natáčel v Britské Kolumbii v Kanadě, když se hned za hranicemi koná slavný festival tulipánů, který je pro natáčení jako stvořený. Skagit Valley Tulip Festival je slavný festival tulipánů, který se koná každý rok v dubnu v okrese Skagit ve státě Washington v městečku Mt Vernon.
  • Chilliwack Tulip Festival je největší a nejznámější květinový festival ve Vancouveru v Britské Kolumbii. Koná se v dubnu na farmě v Chilliwacku v údolí Fraser Valley. V roce 2019 byla prvním dnem sezóny středa 10. dubna a posledním dnem středa 1. května. Tulipánový festival v Chilliwacku, který se koná již 13. rokem a dříve se jmenoval Tulipány v údolí, je původním tulipánovým festivalem v Lower Mainland a největším v západní Kanadě. Tato atrakce s téměř 20 akry nádherných polí rozhodně stojí za to, abyste si ji prohlédli. Za slunečného dne jsou pole úžasná a najdete na nich přibližně 30 různých odrůd tulipánů a celkem přes 6,5 milionu květů!