The Midnighters

62%

Zajímavosti 5

  • Obří dveře bankovního trezoru použité ve filmu jsou dveře, které byly vytvořeny pro film Stevena Soderbergha "Dannyho parťáci" (2001).
  • Scénárista a režisér Julian Fort se v 70. letech, kdy mu bylo pouhých 6 let, setkal na procházce po pláži v kalifornském Venice Beach se spoluhráčem z filmu Charlesem Dierkopem a potřásl si s ním rukou. Herce poznal z jeho práce v seriálu Star Trek (1966). Oba se setkali o 35 let později, když Charles prošel branou Lemon Grove v Paramount Pictures, kde Julian pracoval jako ochranka.
  • Hvězda Leon Russom hrál otce filmového producenta Adama Carla v pilotním filmu stanice NBC Down Delaware Road (1988). Carlův dlouholetý přítel Julian Fort o tom neměl ani tušení, když roli pro Russoma psal.
  • Scénárista a režisér Julian Fort se s představitelem hlavní role filmu Leonem Russomem seznámil v předvolebním období amerických prezidentských voleb v roce 2008 v jednom ze Starbucks v San Fernando Valley, kde se oba rychle spřátelili a celé hodiny si povídali o politice a filmech. Díky jejich přátelství se zrodil nápad na film.
  • Leon Russom na poslední chvíli zrušil účast herců a necelých 12 hodin před začátkem natáčení zavolal svému blízkému příteli Larrymu Cedrovi, zda by byl ochoten na poslední chvíli nastoupit. Oba herci právě dokončili společnou práci na představení Král Lear v divadelní společnosti The Porters of Hellsgate.