Khaidi No. 150

57%

Zajímavosti 4

  • Během písně "Ratthalu" předvádí Chiranjeevi variaci svého ikonického tanečního kroku "Veena" z filmu "Indra" z roku 2002. Zatímco v originále se při provádění kroku pomalu postaví, v tomto případě jde nejprve dolů. Na rozdíl od originálu Chiranjeevi při upraveném kroku také používá celé tělo.
  • Tento film je remakem tamilského trháku Kaththi, který v roce 2014 režíroval A.R.Murgadoss. Shodou okolností je to již podruhé, co se hlavní hvězda Chiranjeevi a scenárista a režisér V.V.Vinayak spojili, aby předělali jeden z Murgadossových tamilských filmů do telugštiny, prvním byl "Tagore" (2003), který je remakem jeho filmu "Ramana" (2002).
  • Podle zprávy International Business Times (indické vydání) činí celosvětové tržby filmu za první den 50,45 milionu INR. Už tento úvodní den řadí film na první místo v Chiranjeeviho kariéře, bez započtení inflace.
  • Ze dvou postav, které Chiranjeevi v tomto filmu hraje, je jednou z nich aktivista K. Shankar. Toto jméno je ve skutečnosti odvozeno od hercova rodného jména Konidela Siva Shankara Varaprasad. Rodné jméno Konidela je použito také jako název produkční společnosti filmu.