The Good Karma Hospital

78%

Zajímavosti 5

  • První řada dosáhla konsolidované sledovanosti kolem 6,7 milionu diváků a 26% podílu na publiku, což přimělo ITV objednat druhou řadu, která se začne natáčet v srpnu 2017 a bude se vysílat začátkem roku 2018.
  • Tvůrce pořadu Dan Sefton byl jedním z tisíců bývalých zaměstnanců Národní zdravotní služby, kteří se během pandemie Covid-19 vrátili do práce v nemocnicích NHS. Sefton pracoval jako lékař na oddělení akutní péče v nemocnici Musgrove Park v Tauntonu v Somersetu, ale byl nucen s touto profesí skončit, protože kvůli úspěchu jako scenárista neodpracoval dostatečný počet hodin lékařské práce, aby si udržel licenci k výkonu lékařské praxe.
  • Lékařské drama se má vrátit ve čtvrté sérii, ale kvůli pandemii Covid-19 bylo odloženo. Natáčení čtvrté řady by nyní mělo začít v červnu 2021 - pokud bude natáčení na Srí Lance dostatečně bezpečné. Tvůrce seriálu Dan Sefton začal pracovat na scénáři čtvrté řady, ale pak se během pandemie vrátil k práci lékaře v britské Národní zdravotní službě.
  • V pondělí 23. dubna 2018 televize ITV oznámila, že objednala třetí sérii, která se bude vysílat v roce 2019. Natáčení 3. řady má začít v srpnu 2018.
  • Přestože se příběh odehrává v Indii, natáčení probíhalo na jihu Srí Lanky.