Kavan

71%

Zajímavosti 4

  • K.V. Anand: vystupuje jako obyčejný člověk, který sleduje zprávy v čajovně, když Zen v jedné televizi hlásí, že Abdul je terorista.
  • Mnoho lidí po zhlédnutí filmu komentovalo na sociálních sítích, že Zen One Tv skutečně zobrazuje skutečný život Vijay Television. Tyto komentáře byly způsobeny tím, že je to jediná televize, která mezi tamilskými televizními kanály uděluje ceny celebritám. Fiktivní Zen One Tv prý pořádá hudební koncerty , taneční programy a předávání cen podobně jako Vijay Tv. To však bylo považováno za hloupost, protože Zen One Tv pořádá NEWS, ale Vijay Tv ne.
  • Režisér K. V. Anand ve scéně, v níž žádá o ocenění od televize Zen One TV, dává divákům otevřeně najevo, že i celebrity jsou zapleteny do mediálního falšování.Oxymóronem je, že režisér chtěl zobrazit všechny podvodné vysílání médií, aby přilákal diváky, ale ukázal rovnost a zahrnul do scény i sebe jako režiséra filmu.
  • Obsazení T.R. bylo zpočátku tamilskými médii i lidmi kritizováno, ale po zhlédnutí filmu , byl jeho herecký výkon chválen.