New Warriors

?

Zajímavosti 8

  • Stejně jako všechny ostatní produkce Marvel Television byl seriál zrušen před vysíláním v září 2019 v důsledku sloučení produkční společnosti se studiem Marvel.
  • V září 2021 zveřejnil Kevin Biegel, showrunner zrušeného seriálu, několik fotografií ze zákulisí nevysílaného pilotního dílu a prohlásil, že společnost Disney seriál zrušila, protože výkonný ředitel považoval zápletku za "příliš homosexuální", protože se v ní řešila silná LGBTQ témata. Společnost Marvel se rychle ohradila a uvedla, že " vždy seriál podporovala", protože byl neustále odmítán několika platformami, jako jsou Disney+ a Hulu.
  • Pokud jde o to, zda by stanice uvažovala o spin-off seriálech pro jednotlivé postavy z týmu New Warriors, podobně jako je tomu u seriálů Marvelu na Netflixu, Burke se domnívá, že by "rozhodně" mohli, vzhledem k tomu, že postavy, které si Marvel vybral, "jsou všechny opravdu jedinečné a každá z nich by mohla nést seriál, ve kterém se objeví. Jsou spolu svázány... na tak dlouho, jak se rozhodneme s tímto seriálem, ale je koncepčně šitý na míru spinoffům." Když už seriál nebyl ve Freeform, stále se uvažovalo o tom, že by z něj mohlo vzniknout několik spin-offů v podobném modelu jako u seriálů Netflixu.
  • V červnu 2018 Jeph Loeb uvedl, že Marvel stále hledá televizní stanici, která by seriál vysílala.
  • Tato série měla být komedií, na rozdíl od většiny celovečerních filmů Marvel Cinematic Universe (a také od toho, jak se Noví bojovníci chovali v komiksech po Občanské válce).
  • V srpnu 2016 vytvořila společnost Marvel Television seriál zaměřený na Nové bojovníky a začala jej nabízet kabelovým sítím a streamovacím kanálům. V dubnu 2017 dostal seriál New Warriors objednávku od společnosti Freeform a Biegel se k němu připojil jako showrunner a napsal první scénář. V listopadu téhož roku už Freeform seriál nevysílal a byl prodáván.
  • Anna Kendrick i Shannon Purser měly zájem hrát Doreen Green/Squirrel Girl.
  • V této sérii byli Noví bojovníci zformováni po Kapitánu Amerikovi: Občanská válka (2016). V komiksu Noví bojovníci odstartovali událost Občanské války, když omylem zabili 612 lidí ve Stamfordu v Connecticutu - včetně svých vlastních členů kromě Speedballa.