Love, Once and Always

63%

Zajímavosti 3

  • Když Duncan probudí Lucy tím, že jí za oknem naštípe dřevo, vymluví se, že spala později, a to "jet lag". Pokud se však právě vrátila z Velké Británie, znamenalo by to, že se posunula v čase o pět hodin zpět; měla by tedy být vzhůru mnohem dříve. Časový rozdíl ignorují i během všech hovorů mezi Lucy a její asistentkou.
  • Ale vážně, slovo "teta" má dvě správné výslovnosti: ANT (jako hmyz) a AHNT. Obě výslovnosti jsou v tomto pořadí uvedeny v The American Heritage Dictionary of English Language (4. vydání). 22. září 2009.
  • Podle vyhledávače Google: Přestože se film Love Once and Always odehrává na Rhode Islandu, ve skutečnosti se natáčel v Kanadě, včetně Vancouveru v Britské Kolumbii, Delty v Britské Kolumbii a Burnaby v Britské Kolumbii. Film se natáčel v polovině ledna, takže možná nebude mít takovou jarní atmosféru, jakou očekáváte. Společnost Hallmark je však mistrem v tom, jak vytvořit dojem, že film byl natočen v jiném ročním období. Například mnoho vánočních filmů tohoto kanálu se ve skutečnosti natáčelo na jaře a velkorysé množství umělého sněhu pomáhá vytvořit zimní atmosféru.