The Bride He Bought Online

57%

Zajímavosti 6

  • Dívky si z Johna utahují, ale nikdy ho nevyfotí s cedulí, kterou vyrobil. Místo toho pořizují pouze fotografie zezadu, na kterých ho neidentifikují ani neukazují jeho ceduli. Na oblíbených stránkách s žertíky, které odhalují nigerijské podvodníky, je vždy vyfocen žertující subjekt, jak drží svůj nápis.
  • Na začátku Avery uvádí, že se sem Mandy "před pěti lety přestěhovala ze San Franciska". O pár minut později však Kaley říká: "Tohle je náš poslední společný rok, než všichni odejdeme na vysokou. Jsme kamarádky od třetí třídy." Jsou tedy ve dvanácté třídě. Pokud se sem Mandy přestěhovala "před pěti lety", znamená to, že se s nimi seznámila až v sedmé třídě.
  • Taška, kterou detektiv používá na náhrdelník, není policejní taška na důkazy, ale taška na věci, jaká se používá ve vězení.
  • Ohrožené ženy: V úvodní sekvenci je v kufru auta spatřena svázaná žena s roubíkem v ústech. Poté se film vrátí do flashbacku o měsíc dříve. Přibližně v 50. minutě je Mandy omráčena Johnem a unesena. Probudí se v jeho kufru svázaná a s roubíkem a je odvedena do jeho tajného doupěte, kde je přivázána ke zdi. Přibližně v 57. minutě John vtrhne do domu Kaley a vyhrožuje jí namířenou zbraní. Je také unesena a odvedena do doupěte, kde je také přivázána ke zdi poblíž Mandy. Když zbývá přibližně 49 minut, John unese Avery a odvede ji do doupěte, kde je také přivázána ke zdi spolu s ostatními dvěma. Když zbývá asi 26 minut, jsou všechny tři dívky odvedeny Johnem na schůzku se dvěma ozbrojenými zločinci, z nichž jeden dá Kaley facku. Kaley je znovu unesena ozbrojenými zločinci, kteří s ní utečou, když se blíží vozidlo, zatímco Avery a Mandy jsou odvedeny zpět do doupěte. Přibližně ve 12. minutě je Mandy ohrožována Wandou, která na ni míří pistolí. Když všichni odcházejí, Wanda střelí Johna do ramene a John vytáhne a střelí Wandu do hrudi, čímž ji zasáhne. Mandy sebere Vandě nyní již příhodnou zbraň a dívky prchají se zraněným Johnem v patách. Avery zavolá na tísňovou linku a ona i Mandy jsou zachráněny policií. Kaleyin status není nikdy odhalen, předpokládá se, že byla prodána do obchodu se sexem.
  • Počet mrtvých: 2.
  • Při prohlížení webových stránek Mail Order Bride je vidět, že jsou na YouTube video. Toto "video" však působí jako skutečná webová stránka.