Nazí a vystrašení

63%

Zajímavosti 6

  • V rozhovoru v pořadu Jimmy Kimmel Live! režisér Paul Thomas Anderson uvedl, že Daniel Day-Lewis byl před několika lety "obzvlášť posedlý filmem Nahý a vystrašený". Paul tvrdil, že Daniel tento pořad nadšeně doporučoval a každý týden si ho naladil.
  • V rozhovoru pro Refinery 29 byla soutěžící Stacey Lee Osorio dotázána, zda některý ze soutěžících někdy měl sex. Odpověděla: "Všichni spolu mluvíme a jsme velmi intimní, protože mluvení je to jediné, co můžete dělat. Ale všichni ztrácejí libido, protože máte pocit, že umíráte, takže poslední věc, na kterou myslíte, je sex."
  • Redaktorka Erin Gavinová uvedla, že strávit hodiny cenzurováním nahoty umisťováním šmouh na strategická místa může být nesmírně únavná práce. Říká například: "Řekněme, že někdo staví koš na ryby, pracuje s rukama před svými prsy nebo nádobíčkem, probíhá proces vystřihování rukou a dalších věcí ze záběrů snímek po snímku, přikládání rozmazání přes původní desku a vrstvení zbytku zpět. Naším úkolem je, aby to pro diváky bylo plynulé, aby si rozmazání tolik neuvědomovali. Rádi si myslíme, že umělá prsa se pixelují snadněji, protože se tolik nehýbou -; jeden z našich lidí, Shaun O'Steen, říká, že dokud nezačal dělat tuhle práci, nikdy si umělých prsou nevážil. Ale reálně je nejjednodušší rozkrok. Je tam jen jeden a ruce málokdy překážejí." I když říká, že někteří mužští soutěžící ho požádali, aby udělal větší rozmazání, i když to nepotřebovali.
  • V noci dostanou přeživší vysílačku a píšťalku jako signál pro pomoc výrobním štábům v případě nouze.
  • Před svléknutím do naha podepíší všichni soutěžící dohodu o mlčenlivosti.
  • Ženy, které přežijí, dostanou od štábu tampony, pokud je budou během soutěže potřebovat.