Pařiči

51%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Důvod proč si pustit tento snímek? Josh Radnor. Nic zajímavějšího na snímku už není. Něco tak nudného jsem dlouho neviděl a to se Pařiči nazývají komedií. Upřímně nevím kde kdo na tom byl, protože tohle má strašně daleko do komedie. Bohužel i jak jako drama to nefunguje. Kamera jen zvláštně ošklivá, dialogy jsou nudné a postavy nezajímavé. Měl jsem co dělat, abych to vůbec shlédl do konce. No a Josh Radnor jen dokázal proč po skončení HIMYM nedokáže zavadit o pořádnou roli. On prostě nedokáže vystoupit ze stínu Teda Mosbyho a i zde mi ho svým výkonem připomínal.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tyhle nezávislé dramedy o lidech v "mém" věku mám dost rád, tady ale bylo špatně snad všechno. Od nesympatického obsazení (hlavně ta 150 kilová sexem posedlá nevtipná blbka) po hodně mizerné životní moudra.
Toren
Toren
5 185 bodů
6
6/10. To hodnocení nechápu. Klasická "indie" romantická komedie, kde je produkční hodnota minimální, přesto hravá. Radnor se možná krapet nudí, ale jeho ženský protějšek to táhne kupředu. Celkově z toho sálá střídmost a autenticita reálného života a probíraných vztahů. Úvodní koláž je supr a má to pár pěkných dialogových nápadů. Víc z toho vzejít asi nešlo.