Pařiči

51%
Pařiči

Život Zoe Crandlové neprobíhá zcela podle jejích představ. Zatímco její přátelé zakládají rodiny, Zoin milostný život se díky nedostatku potenciálních nápadníků i peněz ocitá na samém dně. Pak ale Zoe potká Paula, roztomilého nešiku. Od prvního okamžiku si dokonale rozumí. Má to však jeden háček – Paul je ženatý s Jane. Zoe se svěří své nejlepší přítelkyni Claire a společně vymyslí plán, jak zachránit nejen Zoin milostný život, ale i její podnikání. V mezičase si Zoe uvědomí zásadní věc – láska je boj, nikdo nehraje fér a nalézt sebe sama tvoří pouze půli vyhrané bitvy. (Cinemax)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Důvod proč si pustit tento snímek? Josh Radnor. Nic zajímavějšího na snímku už není. Něco tak nudného jsem dlouho neviděl a to se Pařiči nazývají komedií. Upřímně nevím kde kdo na tom byl, protože tohle má strašně daleko do komedie. Bohužel i jak jako drama to nefunguje. Kamera jen zvláštně ošklivá, dialogy jsou nudné a postavy nezajímavé. Měl jsem co dělat, abych to vůbec shlédl do konce. No a Josh Radnor jen dokázal proč po skončení HIMYM nedokáže zavadit o pořádnou roli. On prostě nedokáže vystoupit ze stínu Teda Mosbyho a i zde mi ho svým výkonem připomínal.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tyhle nezávislé dramedy o lidech v "mém" věku mám dost rád, tady ale bylo špatně snad všechno. Od nesympatického obsazení (hlavně ta 150 kilová sexem posedlá nevtipná blbka) po hodně mizerné životní moudra.
Toren
Toren
5 165 bodů
6
6/10. To hodnocení nechápu. Klasická "indie" romantická komedie, kde je produkční hodnota minimální, přesto hravá. Radnor se možná krapet nudí, ale jeho ženský protějšek to táhne kupředu. Celkově z toho sálá střídmost a autenticita reálného života a probíraných vztahů. Úvodní koláž je supr a má to pár pěkných dialogových nápadů. Víc z toho vzejít asi nešlo.

Dodatečné informace

Původní název:
Social Animals (více)
  • USA Pařiči
  • USA Social Animals
  • USA F*cking People
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění