Office Uprising

53%
Office Uprising


Režie:
Scénář:
Hudba:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Klasický komediální horor z kancelářského prostředí,kterých jsem v posledních letech viděl nespočet. To nic nemění na tom,že mám tyhle filmy prostě rád a líbil se mi i Office Uprising. Hodně k tomu dopomohl výborný Casting a hlavně tedy zábavný Zachary Levi. Nechyběla i potřebná krev,takže já jsem spokojený.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
8
Nebezpečí energetických nápojů je potvrzeno. Po jejich pozření se totiž lidé začnou měnit v zombie. Alespoň v tomto snímku odehrávající se v kancelářském prostředí jisté továrny na výrobu zbraní. Energetický nápoj zaměstnanci dostali jenom proto, aby zvýšili efektivitu své práce. Ale jo, efektivita se zvýšila, ale krapet jinak. Takže pozor na energetický nápoj značky Zolt. Dějová šablona v komediálním až parodické hávu není ničím výjimečným ani neznámým. Přesto snímek pobaví svým nadhledem a humorem sobě vzatým. Má to šťávu, skvělé tempo a bravurní herecké výkony všech protagonistů. Dokonce tu jsou citovány i mnohé snímky, jako např. 'Soumrak mrtvých' (2004) či Zombieland (2009). Do této kategorie tímto zapadá v plné parádě ve svém přesvědčení. Zábavný aspekt nabírá na intenzitě každou další minutou a tak si asi málokdo všimne, že se jedná o snímek nízkorozpočtový. Dobrá tvůrčí práce, v které z mála bylo uděláno hodně. Satirické narážky k excesům moderního pracovního světa byly trefou do černého. Že se jedná o marketing zbraní už je jen jako doplněk. Nebo se jedná o karmu, ve které se prodej zbraní vrátil jako bumerang? Divák nech posoudí sám. Každopádně film se nebere nějak vážně. Je určen jen k pobavení a že to bavilo i samotné herce je vidět v každé scéně. A jen tak mimochodem, že je tam jedna postava označena za muslima a v tom dobrém asi v dnešní době náhoda není, že?
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Tak tohle je příjemné překvapení, protože konečně někdo pochopil, jak skomírající subžánr zombie komedie nakopnout po velkolepém Zombielandu. Office Uprising v zásadě nepřináší absolutně nic nového, to ale nepřines ani Zombieland, ale díky výborně vybranému castingu, který naprosto přesně pochopil v čem hrají je to neskutečná sranda. Brenton Thwaites, který mě překvapil v Synu zmaru, zajímavě dozrál a Jane Levy opět nezklamala. Film si ve svých scénách krade pro sebe fantastický Gregg Henry, ale obecně jsou tam dobří herci i v epizodních rolích. Komedie, která si absolutně na nic nehraje a pobavila mě. Fajn oddychovka.

Dodatečné informace

Původní název:
Office Uprising (více)
  • USA Office Uprising
Země původu:
USA
Rozpočet:
2,5 mil. USD
Tržby:
0,17 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění