Co takhle svatba, princi?

72%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 291 bodů
7.5
I když se jedná o hudební pohádku, kterým dvakrát nefandím, tak se mi tohle prostě líbí. Ivana Anderlová, jak už jsem psal několikrát mi byla jako princezna hodně sympatická a bezprostřední. Toto je další ryze Česká poháka, která je perfektní na rozveselení, tak i na odpočinek o vánocích. Mám ji rád.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7
No nevím, koho napadlo do role prince narvat Vladyku, ale zbytek je vlastně ukázkový casting, dokonce i ten pěvecký (i když nevím, proč se většina nezpívá sama, když to umí). Písničky jsou dobré, jen některé už značně ohrané, ale jinak v celku příjemná a pohodová pohádka.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 027 bodů
Homere, kdybyste znal osobně dramaturga, tak jako jsem měla tu čest já, tak byste to nenapsal. Na tohohle pána BACHACHA!!!
Veronika Rada
Veronika Rada
939 bodů
7
Kdo vyrůstal v době premiéry této televizní drobnosti byl nadšen. Bylo to nové a původní písničky byli oživující. Po letech je toto dílko stále dobré ač má své mouchy. Písně nazpívané profesionály stále zní dobře i když torchu jako mýdlová opera, ale to nevadí. i herecké výkony jsou dobré a Miroslav Vladyka jako princ byl neokoukaný. Takže za mě dobrá vzpomínka na dětství.
  • hudba Jiřího Zmožka